Η πρώτη δημόσια αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στον σύζυγό του 

Διαβάζεται σε 2'
sergoulopoulos
Φώτης Σεργουλόπουλος glomex

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στον σύζυγό του, με τον οποίο παντρεύτηκαν την Πέμπτη (17/10) στο Δημαρχείο Αθηνών.

Στον σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου, αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως ο Φώτης Σεργουλόπουλος, το πρωί της Δευτέρας (21/10), στην εκπομπή “Πρωίαν σε Είδον”.

Στη σημερινή εκπομπή, ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια προσωπική του εμπειρία από το θέατρο με τη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, Τζένη Μελιτά και τη σημερινή καλεσμένη και ηθοποιό, Ευγενία Δημητροπούλου.

“Όταν γεννήθηκε ο γιος μου, αμέσως μου είχε έρθει μια πρόταση για θέατρο και τον έπαιρνα μαζί μου. Να ήταν 6 μηνών. Τον είχα πάνω στο καροτσάκι αλλά δεν ήταν μόνος του ήταν με τον…Βαγγέλη, τον άφηνε πάνω στις κερκίδες και καθόταν μέσα στο καρότσι και κοίταγε. Και αναρωτιόμουν αν αυτή εικόνα θα του μείνει στο μυαλό”, είπε συγκεκριμένα.

“Να ζήσετε” του ευχήθηκε τότε η αγαπημένη ηθοποιός, με τον παρουσιαστή να την ευχαριστεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αθηνών.

Δείτε το βίντεο

 

Ποιος είναι ο Βαγγέλης Γερασίμου

Ο Βαγγέλης Γερασίμου γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1980 και έζησε εκεί μέχρι τα 20 έτη του.

Μετά τη θητεία του στο στρατό, συνέχισε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ αργότερα δούλεψε σε καζίνο ως γκρουπιέρης. Παράλληλα φοιτούσε σε σχολή μαγειρικής. Το 2010 αποφάσισε να συμμετάσχει στο Survivor Παταγονία, όπου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Τότε ήταν που γνωρίστηκαν με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος εκείνη την περίοδο παρουσίαζε με την Μαρία Μπακοδήμου την εκπομπή Φ+Μ Live στο STAR. Σταδιακά η σχέση τους εξελίχθηκε και το 2012 αποφάσισαν να συνεταιριστούν μαζί ανοίγοντας ένα bar – restaurant στο Γκάζι, και μέχρι και σήμερα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν και άλλα μαγαζιά στον χώρο της εστίασης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα