Η Συνατσάκη απαντά στο σχόλιο του Γαβαλά για την εμφάνισή της στα Mad VMA

Διαβάζεται σε 2'
Η Συνατσάκη απαντά στο σχόλιο του Γαβαλά για την εμφάνισή της στα Mad VMA
Glomex

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε στο αρνητικό σχόλιο που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς κάτω από το post της στο Instagram. από την εμφάνιση της στα βραβεία Mad VMA.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τότε, τώρα, πάντα» στο θέατρο Άλσος βρέθηκε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη μητρότητα και το σχόλιο που έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς κάτω από φωτογραφία της στο Instagram από την εμφάνιση της στα Mad VMA.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τι άνθρωπος ήμουν πριν την κόρη μου. Έχω ακούσει ότι χρειάζεται μια διετία για να βρεις ξανά κομμάτι του παλιού σου εαυτού. Στα πρακτικά είναι τι θα φάμε. Εγώ που δεν μαγείρευα στη ζωή μου, τώρα που ξέρω ότι πρέπει να φάει κάτι θρεπτικό και συγκεκριμένο πέντε φορές την ημέρα» είπε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε σχετικά με το σχόλιο που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς κάτω από φωτογραφία της για το ντύσιμό της στα MAD. Ο σχεδιαστής είχε γράψει «Ε καλα καλε ηρεμησε..
Δεν ειναι και κατι για 👏🏻👏η αμφιεση…», με την ίδια να γράφει «@lakis.gavalas που ζητάω κάποιο χειροκρότημα Λακη μου;»

«Δεν ζήτησα το χειροκρότημα κάποιου γενικά» είπε στους δημοσιογράφους και συνέχισε «αν είχε κάποιο εποικοδομητικό σχόλιο, θα το άκουγα με σεβασμό. Δεν ξέρω τι να πάρω από αυτό το σχόλιο. Εγώ την επόμενη φορά τι πρέπει να προσέξω στην εμφάνισή μου άραγε;»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα