Η Τζένιφερ Άνιστον δεν έκανε παιδιά λόγω της “τοξικής” μητέρας της

Η Τζένιφερ Άνιστον δεν έκανε παιδιά λόγω της “τοξικής” μητέρας της
Τζένιφερ Άνιστον Jordan Strauss/Invision/AP

Η ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκε στη σχέση με την μητέρα της αλλά και σε όλους εκείνους τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να μην κάνει παιδιά.

Η Τζένιφερ Άνιστον κουράστηκε να απαντά στο πότε και αν θα κάνει παιδιά. Σε μια συνέντευξη χείμαρρο στο Hollywood Reporter η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την τοξικότητα της μητέρας της και όλες εκείνες τις φορές που τα media και η κοινωνία ασχολήθηκαν με το πότε και αν θα κάνει η ίδια παιδιά.

Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δε μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και αυτό που ποτέ δε θα γίνω. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου” ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφίζοντας τη μητέρά της, Νάνσι Ντόου.

“Είχα μία επιλογή να κάνω. Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και να ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε να βγω έξω και να βρω μία δημιουργική διέξοδο και να ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα”.

Όσον αφορά την προσέγγιση των ταμπλόιντς αλλά και της κοινωνίας αυτής καθ’ αυτής η ηθοποιός ανέφερε: “Ξέρεις, κάποτε έπαιρνα αυτά τα σχόλια προσωπικά. Τις φήμες εγκυμοσύνης, τις ερωτήσεις για το πότε θα γίνω μητέρα. Τώρα δε με νοιάζει τόσο. Λένε διάφορα, αλλά κανείς δε με ρώτησε αν μπορώ, ψυχικά, να κάνω παιδιά. Δεν ξέρουν τίποτα για εμένα. Ξαφνικά γίνεσαι μητέρα και όλη σου η ύπαρξη γυρνάει γύρω από αυτό. Κανείς δε θα πει σε έναν άνδρα γιατί παντρεύτηκε δεύτερη φορά, αλλά αντιδρούν διαφορετικά, όταν πρόκειται για μία μητέρα”.

“Ό,τι έκαναν τα media στις προσωπικές ζωές των ανθρώπων κάποτε, τώρα το κάνουν οι άνθρωποι. Δεν έχω διαβάσει δημοσιεύματα εδώ και πολύ καιρό. Έχω ακόμη δίδυμα; Θα είμαι μαμά-θαύμα στα 52 μου; Είναι σαν τα media να έδωσαν την “άδεια” και τη “δύναμη” στον κάθε “κανέναν” που κάθεται πίσω από έναν υπολογιστή να είναι τρολ και να κάνει bullying στους ανθρώπους. Δεν ξέρω γιατί η κοινωνία έχει γίνει τόσο σκληρή”.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα