Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ

Διαβάζεται σε 3'
Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ
Associated Press

Μπορεί να ήταν αναμενόμενο αλλά δεν παύει να προκαλεί αίσθηση. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ τραβούν ξανά χωριστούς δρόμους.

Μετά από μόλις δύο χρόνια γάμου, ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Variety, η Lopez κατέθεσε την Τρίτη αίτηση στο ανώτερο δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες. Ως επίσημη ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται, δε, η 26η Απριλίου,που σημαίνει ότι δεν είναι ζευγάρι με τον Μπεν Άφλεκ εδώ και σχεδόν τέσσερις μήνες.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022, μετά από μια σχέση που δεκαετιών. Η Lopez, 55 ετών, και ο Affleck, 52 ετών, ξεκίνησαν να έχουν δεσμό στις αρχές της δεκαετίας του 2000, την οποία τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ονόμασαν τότε «Bennifer».

«Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», έγραψε η Λόπεζ ανακοινώνοντας τον πρώτο γάμο τους στο Λας Βέγκας, εκείνον τον Ιούλιο, και υπογράφοντας ως Jennifer Lynn Affleck.

Μετά τον γάμο τους στο Λας Βέγκας, οι δυο τους παντρεύτηκαν ξανά σε μια πολυτελή τελετή στη Τζόρτζια, στις 20 Αυγούστου 2022 – ακριβώς πριν από δύο χρόνια.

Η διάλυση του γάμου τους έρχεται σε συνέχεια δημοσιευμάτων, σύμφωνα με τα οποία οι δυο τους ζούσαν χωριστά. Το ζευγάρι είχε πουλήσει το σπίτι του στο Μπέβερλι Χιλς και, τον Μάιο, η Λόπεζ ανακοίνωσε στον ιστότοπό της ότι ήταν «στεναχωρημένη και συντετριμμένη» που ακύρωνε την καλοκαιρινή της περιοδεία This Is Me… Live.

«Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό, αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο» ανέφερε, υποσχόμενη στους θαυμαστές της ότι θα είναι «και πάλι μαζί».

Η κοινή πορεία Λόπεζ – Άφλεκ

Η Λόπεζ και ο Άφλεκ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας Gigli, στην οποία υποδύονταν εγκληματίες. Η φιλία τους στην πραγματική ζωή μετατράπηκε τελικά σε σχέση που προκάλεσε φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης, καθώς οι παπαράτσι άρχισαν να αποκαλούν το ζευγάρι Bennifer στις φυλλάδες.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2002 ήταν αρραβωνιασμένοι, αλλά η σχέση τους έσβησε τόσο γρήγορα όσο είχε ξεκινήσει. Ο γάμος τους τον Σεπτέμβριο του 2003 αναβλήθηκε και στη συνέχεια το ζευγάρι χώρισε επίσημα τέσσερις μήνες αργότερα.

Και οι δύο σταρ συνήψαν άλλες σχέσεις, με τη Λόπεζ να παντρεύεται τον τραγουδιστή Marc Anthony το 2004 και τον Άφλεκ να παντρεύεται την ηθοποιό Jennifer Garner το 2005.

Η Λόπεζ χώρισε με τον Anthony το 2011, ενώ ο Άφλεκ και η Garner ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2015. Τον Απρίλιο του 2021, αρκετοί ήταν αυτοί που χάρηκαν όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί στο Λος Άντζελες. Ένα χρόνο αργότερα, μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα