Η Βικτόρια Μπέκαμ θα αποκτήσει δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix

Διαβάζεται σε 1'
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ
Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ AP Photo Vianney Le Caer

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, πλέον και η σύζυγός του, Βικτόρια θα αποκτήσει τη δική της σειρά στο Netflix.

“Οικογενειακή υπόθεση” γίνονται τα ντοκιμαντέρ στο Netflix για τους Μπέκαμ, καθώς ένα χρόνο μετά το αφιέρωμα στην πλατφόρμα για τον Ντέιβιντ, πλέον θα αποκτήσει το δικό της και η Βικτόρια.

Η σειρά ντοκιμαντέρ, ο τίτλος του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, θα ακολουθήσει τη διαδρομή της Βικτόρια Μπεκάμ από την αρχή της μουσικής καριέρας της με τις Spice Girls στα 90s, μέχρι την ενασχόληση με τη μόδα.

«Οι μέρες της Πος Σπάις μπορεί να είναι πίσω της, αλλά σήμερα η Μπέκαμ βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας – και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά», αναφέρει η σύνοψη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ντοκιμαντέρ υπόσχεται εμφανίσεις από τη Βικτόρια Μπέκαμ και την οικογένειά της, συμπεριλαμβανομένων φίλων και συναδέλφων.

Την παραγωγή αναλαμβάνει η εταιρεία του συζύγου της, «Studio 99» (η οποία έκανε και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Beckham») σε συνεργασία με την Dorothy St Pictures.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα