Η Χάλι Μπέρι γιόρτασε την Catwoman με δυο γάτες και το εσώρουχο της

Διαβάζεται σε 2'
Η Χάλι Μπέρι γιόρτασε την Catwoman με δυο γάτες και το εσώρουχο της
Η Χάλι Μπέρι, προ 20ετιας, ως Catwoman. Warner Bros

Πριν 20 χρόνια η Χάλι Μπέρι έγινε η Catwoman, με την ταινία να εξελίσσεται σε μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της ζωής της. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη τίμησε το χαρακτήρα.

Ενώ εμείς κοιμόμασταν στην Ελλάδα όπως ξημέρωνε η Τετάρτη 24/7, στις ΗΠΑ ο ήλιος δεν είχε δύσει και η Χάλι Μπέρι είχε γενέθλια. Ως Catwoman. Όπως ενημέρωσε η ίδια με post της στο Instagram, στις 23/7 του 2004 είχε την τιμή να ζωντανέψει ένα εμβληματικό χαρακτήρα.

«Είναι πάντα κοντά στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Patience Phillips, aka η CATWOMAN!».

Στη φωτογραφία που συνόδευσε το post, η 57χρονη σταρ φορά μόνο το εσώρουχο της και μια μάσκα, με δυο μαύρες γάτες να καλύπτουν το μπούστο της. Όπως εξήγησε, τις υιοθέτησε, αφότου εμφανίστηκαν στην αυλή της μια ημέρα, αναζητώντας τη μητέρα τους. Ευχαρίστησε και τον άνθρωπο που τη βοήθησε με τα διαδικαστικά.

Σε ό,τι αφορά το ρόλο της Catwoman, ήταν μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της καριέρας της. Το στούντιο που ανέλαβε την παραγωγή, είχε αποφασίσει να αφαιρέσει από την σούπερ ηρωίδα ό,τι αφορούσε τον Batman, κάτι που δεν φάνηκε να εκτιμούν ιδιαίτερα οι φαν -ή οι κριτικοί.

Είκοσι χρόνια μετά, η συγκεκριμένη ταινία θεωρείται συχνά ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ιστορία της ταινίας υπερηρώων.

Σε συνέντευξη https://ew.com/catwoman-oral-history-halle-berry-exclusive-8678819 της η Μπέρι εξήγησε πως είχε τις επιφυλάξεις της για το ρόλο, αλλά «δεν ήμουν η σταρ που είμαι σήμερα για να μπορώ να πω όχι.

Πάντα πίστευα ότι η ιδέα της Catwoman να σώσει τις γυναίκες από μια κρέμα προσώπου ήταν λίγο soft. Όλοι οι άλλοι υπερήρωες σώζουν τον κόσμο. δεν σώζουν μόνο τις γυναίκες από ραγισμένα πρόσωπα. Ωστόσο, κείνη τη στιγμή της καριέρας μου, δεν είχα το πρακτορείο που έχω σήμερα ή δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να το αμφισβητήσω, οπότε συνέχισα».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα