Ιφιγένεια Τζόλα: “Δέχτηκα body shaming επειδή είμαι αδύνατη” – Η απάντησή της

Διαβάζεται σε 2'
Ιφιγένεια Τζόλα
Ιφιγένεια Τζόλα Glomex/MEGA

Η νεαρή ηθοποιός Ιφιγένεια Τζόλα μίλησε για την “Γη της Ελιάς”, την εμπειρία της από το “Νησί” και το bullying που αντιμετώπισε για το σώμα της.

Η Ιφιγένεια Τζόλα, που συμμετέχει στη “Γη της Ελιάς” παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του MEGA που συνεχίζει για τέταρτη σεζόν, για την εμπειρία της στο “Νησί”, για τη σχέση που έχει με τους γονείς της και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Πάμε για 4η σεζόν με τη ”Γη της Ελιάς” και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Νιώθω πολύ τυχερή και πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτή τη δουλειά, σχολίασε για την σειρά, ενώ για τον ρόλο της ανέφερε: “Ο ρόλος της ”Βασιλικής” σαν χαρακτήρας δεν ήταν στην αρχή τόσο κοντά σε εμένα. Πλέον η ”Βασιλική” πατάει στα πόδια της, ξέρει τι θέλει, αγωνίζεται, κάτι που το κάνω κι εγώ σαν Ιφιγένεια“.

Για τα επαγγελματικά της βήματα ανέφερε: “Ξεκίνησα 8 χρονών. Είχα τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο “Έχω ένα μυστικό”. Μετά ήρθε και το “Νησί” και επαλήθευσα ότι αυτό είναι που με κάνει χαρούμενη, μου άφηνε μια γλυκιά κούραση”.

Παράλληλα, αναγνώρισε ότι είναι πολύ σημαντικό που σε όλη την πορεία της είχε την στήριξη των γονιών της και συμπλήρωσε “είχαμε συμφωνήσει ότι δεν θα αφήσω τις σπουδές μου και αυτό είναι κάτι που το ήθελα κι εγώ. Λατρεύω τη μητέρα μου, είναι δίπλα μου σε όλα, είναι πραγματικά ο φύλακας άγγελός μου. Έχει δώσει την ψυχή της για μένα”.

Σε ερώτηση για το αν έχει αντιμετωπίσει κάποια στιγμή bullying απάντησε θετικά η ηθοποιός. “Δυστυχώς, είχα αντιμετωπίσει bullying. Τα μηνύματα που δεχόμουν και που με είχαν στεναχωρήσει για λίγο στην αρχή, αφορούσαν τον σωματότυπο και τα κιλά μου. Αυτό που λέμε body shaming, επειδή είμαι αδύνατη“.

Τους είχα ενημερώσει όλους ότι είμαι υγιέστατη και ότι αυτό είναι το σώμα μου. Αγαπάω το σώμα μου και ο κάθε άνθρωπος πρέπει να μάθει να αγαπάει το σώμα του” συμπλήρωσε η Ιφιγένεια Τζόλα.

Δείτε τη συνέντευξη της Ιφιγένειας Τζόλα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα