Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι “κόβεται” το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση ότι “κόβεται” το Love Island
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου papadakispress

Η παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με μια λακωνική ανάρτηση στο Instagram, αναρωτιέται, γράφοντας "Τι;" στα ισπανικά...

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ Love Island “κόβεται” μέσα στο επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η απόφαση πάρθηκε από τον σταθμό, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που συγκεντρώνει η -υψηλού κόστους- παραγωγή, που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Happy Day”, οι ιθύνοντες του καναλιού δεν έμειναν ευχαριστημένοι με τα νούμερα που συγκέντρωσε το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο -σύμφωνα με την ίδια πηγή- κόστισε περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, ο τελικός αναμένεται να γυριστεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, ενώ το πρόγραμμα θα ρίξει τίτλους τέλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την είδηση ότι “κόβεται” το Love Island

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, παρά τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24ωρα για το μέλλον της εκπομπής της, φαίνεται πως δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε καμία απάντηση για το τι έχει συμβεί.

Η ίδια, μάλλον δεν πτοείται από τα αρνητικά σχόλια και υποστηρίζει το πρότζεκτ που παρουσιάζει. Όπως φαίνεται στην τελευταία ανάρτησή της, η ίδια περνά καλά στα γυρίσματα του ριάλιτι αγάπης, τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Τενερίφη.

Λακωνική στην ανάρτησή της, η ίδια τάγκαρε τις σελίδες του ΣΚΑΪ και του Love Island στο Instagram και αναρωτιέται όλο νόημα, γράφοντας μόνο ένα “Τι;” στα ισπανικά…

Love Island: Όσα θα δούμε απόψε στο ριάλιτι αγάπης

Η είσοδος της Τζούλιας άλλαξε για μία ακόμα φορά το κλίμα στο νησί! Απόψε στις 23.15 θα δούμε και το πρώτο της ραντεβού με το ταίρι της, τον Παναγιώτη, εκτός βίλας!

Την ίδια ώρα και ενόψει του επόμενου recoupling οι Islanders ξεδιπλώνουν τις στρατηγικές τους! Η Χριστίνα παρακινεί την Κλαούντια η επιλογή της να είναι ο Αλέξανδρος Λ. σε περίπτωση που ο Γιώργος Σ. απομακρυνθεί από εκείνη. Ο Παναγιώτης από την άλλη πλευρά παροτρύνει την Νίκη να πλησιάσει ξανά τον Αλέξανδρο Λ.. Εκείνος ωστόσο ομολογεί στα αγόρια πως εκείνη που θέλει είναι η Κλαούντια.

Και εκεί που οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια καλά κρατούν ένα μήνυμα βάζει… φωτιά στο Love Island και μεταμορφώνει τα αγόρια σε… sexy πυροσβέστες! Το απόγευμα δίνεται το σήμα για ένα latin πάρτι στη βίλα λίγο πριν το recoupling οδηγήσει σε μία ακόμα αποχώρηση.

Στο Love Island όμως όλα είναι πιθανά! Την αποχώρηση διαδέχεται μία νέα υποδοχή, ένα νέος πειρασμός τους χτυπάει την πόρτα. Ποιος θα χαρεί περισσότερο αυτή τη φορά;

Love Island: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα