Influencer αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις “καυτές” φωτογραφίες – “Είναι τόσο θλιβερό”

Influencer αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις “καυτές” φωτογραφίες – “Είναι τόσο θλιβερό”
Influencer αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις "καυτές" φωτογραφίες TikTok

Μια σταρ του TikTok αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τι κάνει για να τραβήξει τις "τέλειες" φωτογραφίες και τα σχόλια που έλαβε ήταν ανάμεικτα.

Μπορεί η πραγματικότητα που παρουσιάζουν οι influencers να μοιάζει αρκετά πιστευτή, ωστόσο τις περισσότερες φορές η αλήθεια που “κρύβεται” πίσω από μια φωτογραφία θα έκανε τον κάθε ένα να νιώσει αρκετά καλύτερα με τον ευατό του.

Αυτό προσπάθησε να κάνει και η Kendall Kiper, μια σταρ του TikTok, η οποία έγινε viral αποκαλύπτοντας πώς πετυχαίνει τα τέλεια στιγμιότυπα, δημιουργώντας μια ψεύτικη, αλλά παράλληλα πιστευτή πραγματικότητα στην αυλή του σπιτιού της.

Η 20χρονη δημιουργός περιεχομένου, η οποία έχει περισσότερους από 100.000 ακόλουθους στο Instagram και στο TikTok, αναλαμβάζει συχνά πολλές διαφημίσεις επί πληρωμή στη σελίδα της και αναγκάζεται να γίνει λίγο πιο “δημιουργική” με τις φωτογραφίσεις της.

Η 20χρονη μοιράστηκε συγκεκριμένα ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί μια πρόσφατη ανάρτησή της, στην οποία η ίδια φαίνεται να βρίσκεται στην παραλία, πάνω στην άμμο, ενώ ποζάρει με ένα πολύχρωμο μαγιό.

Στο πλέον viral βίντεό της «Slayy Home Depot», το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 9,6 εκατομμύρια προβολές και 2 εκατομμύρια likes, η Kiper αποκαλύπτει πώς αγόρασε σακούλες με άμμο αξίας 45 δολαρίων, ένα μικρό κόστος για την τέλεια αμμουδιά που δημιούργησε στην αυλή της.

“Ένα κορίτσι πρέπει να κάνει ό,τι πρέπει να κάνει ένα κορίτσι”, δηλώνει η ίδια περήφανα στο κλιπ.

Οι θαυμαστές της στα σχόλια μπερδεύτηκαν αρκετά με τα τεχνάσματα που χρησιμοποιεί η Kiper και μοιράστηκαν άλλοι την έκπληξή τους και άλλοι την λύπη τους για τον ψεύτικο κόσμο των social media.

“Αυτό είναι πραγματικά τόσο θλιβερό” γράφει ένας χρήστης. “Η αφοσίωση στο περιεχόμενο”, γράφει ένας άλλος “Και λένε ότι οι δημιουργοί περιεχομένου δεν είναι δημιουργικοί”, αναφέρει μια άλλη.

Δείτε τις αναρτήσεις της Kendall Kiper

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα