Ιωάννα Παππά: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βάφτισε τον γιο της

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Παππά
Ιωάννα Παππά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά αποκάλυψε τον λόγο που προχώρησε σε ονοματοδοσία και δεν έχει βαφτίσει τον 4χρονο γιο της. Τι δήλωσε.

Δηλώσεις στην εκπομπή “Happy Day” έκανε η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά, η οποία αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που δεν έχει βαφτίσει τον 4χρονο γιο της.

Είναι ένα στοίχημα κάθε μέρα το εάν θα τα βγάλεις πέρα. Αλλά είναι πολύ μοναδικό και πολύ διαφορετικό. Έρχεσαι αντιμέτωπος με τις αντοχές σου και το ποιος είσαι. Είναι βαθιά υπαρξιακό” είπε αρχικά, σχετικά με το πώς συνδυάζει μητρότητα και δουλειά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως έχουν κάνει ονοματοδοσία και όχι βάφτιση.

“Ήμασταν πολύ κοντά στη βάφτιση κάποια στιγμή, αλλά τελικά το αφήσαμε. Έγινε η ονοματοδοσία. Έχει το βασικό του όνομα, Αντώνης, και έχει και ένα δεύτερο” είπε και πρόσθεσε:

“Δεν είμαι κι εγώ πολύ καλή σε αυτά, να τα οργανώνω. Με τις βαφτίσεις και με αυτά δεν τα πάω καλά, είχα και μια κακή ανάμνηση από τη δική μου. Κάτι θυμάμαι. Λέω, εντάξει τώρα, δεν πειράζει και να μη το ζήσει αυτό“.

Νομίζω καταγράφονται από πολύ νωρίς συμβάντα στη μνήμη του παιδιού. Εμένα πρόσφατα μου ανέφερε το παιδί μου κάτι από τα Χριστούγεννα πριν δυο χρόνια, που τότε που ήταν σχεδόν 2 χρονών” κατέληξε η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παππά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα