Ιωάννα Τούνη: Αυτά είναι τα φυσικά της μαλλιά – Το νέο της hair look

Διαβάζεται σε 1'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη Instagram/@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη “αποχωρίστηκε” τα extensions που είχε στα μαλλιά της. Οι αναρτήσεις στο Instagram και το poll στους followers της.

Σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της προχώρησε η Ιωάννα Τούνη, αποκαλύπτοντας τα φυσικά της μαλλιά.

Ειδικότερα, η διάσημη influencer, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο, πήγε στο κομμωτήριο και έβγαλε τα extensions που είχε στα μαλλιά της, κρατώντας την φυσική της τρίχα. Το χρώμα, ωστόσο, δεν είναι το φυσικό της.

Η Ιωάννα Τούνη, την οποία είχαμε συνηθίσει με πολύ μακριά μαλλιά, μοιράστηκε το νέο της hair look στο Instagram, ζητώντας την γνώμη των followers της για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη

“Για πείτε. Πολύ περίεργη νιώθω. Ωραία είναι. Αυτά είναι τα φυσικά μου μαλλιά μου. Μετά από τη μαλλούμπα που έφυγε νιώθω λίγο φαλακρή, αλλά η αλήθεια είναι αρκετό μαλλί. Μην τρελαθούμε κιόλας. Οπότε θα το συνηθίσω. Ας κάνουμε λίγο hype στον εαυτό μου. Τέλειο! Πάρα πολύ μου πάει. Σικ, σέξι, πεθαίνω. Το λέω για να το ακούω και να το εμπεδώνω. Πώς σας φαίνεται; Πείτε κάτι καλό! Κάντε μου λίγο hype!” είπε στο πρώτο story που ανήρτησε στον λογαριασμό της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και σχετικό poll.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα