Ιωάννα Τούνη: Αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα με τον γιο της και “λιώνει” το Instagram

Ιωάννα Τούνη: Αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα με τον γιο της και “λιώνει” το Instagram
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της στη Σαντορίνη, με φόντο το φημισμένο ηλιοβασίλεμα του νησιού. Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Στη Σαντορίνη συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ιωάννα Τούνη, μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον 6,5 μηνών γιο τους.

Η δημοφιλής influencer, η οποία μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή στα social media, περνά ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της και φαίνεται να το χαίρεται πολύ, ενώ στην αγκαλιά της είναι συνεχώς ο μικρός “νούνι”, όπως αποκαλεί το μωράκι της.

Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η νεαρή μανούλα ποζάρει κρατώντας τον γιο της, με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, ένα από τα πιο φημισμένα στον κόσμο, το οποίο μας παρουσιάζει και σε βίντεο.

“Έχω δει πολλά ωραία ηλιοβασιλέματα στην ζωή μου… Αλλά με εσένα αγκαλιά τα «ωραία» γίνονται ακόμη «ωραιότερα»” έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Φυσικά, τα σχόλια “έπεσαν βροχή” για την τρυφερή φωτογραφία της γνωστής influencer, με εκείνο του Δημήτρη Αλεξάνδρου να ξεχωρίζει. «Ναιιι, νούνι και μαμά» έγραψε, βάζοντας emoji καρδούλες.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα