Ιωάννα Τούνη: Έκανε το “belly face challenge” περιμένοντας να γεννήσει και έγινε viral

Ιωάννα Τούνη: Έκανε το “belly face challenge” περιμένοντας να γεννήσει και έγινε viral
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Ένα από τα πιο χιουμοριστικά και viral trends στο TikTok "τόλμησε" η Ιωάννα Τούνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το αποτέλεσμα χάρισε 'άφθονο γέλιο στους διαδικτυακούς της φίλους.

Με τον πιο ευφάνταστο τρόπο πέρασε χθες την ονομαστική της εορτή η Ιωάννα Τούνη, η οποία σε λίγες ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η διάσημη influencer, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν σταματά να διακωμωδεί όσα της συμβαίνουν στον ένατο μήνα της κύησής της -και όχι μόνο- δοκίμασε ένα από τα πιο αστεία trends στο TikTok, το λεγόμενο Belly Face Challenge, όπου η κοιλιά “μετατρέπεται” σε πρόσωπο και δημιουργείται η ψευδαίσθηση πως στο κάτω μέρος του σώματος βρίσκονται τα χέρια.

Εγώ, την ημέρα της γιορτής μου, μόνη σπίτι, περιμένοντας να σπάσουν τα νερά για να γεννήσω. ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ. Ευχαριστώωωωωω για τα άαααπειρα και υπέροχα μηνύματα και τις ευχές σας, με συγκινήσατε ατιμούτσικα! Υγεία, τύχη και αγάπη σε όλους σας!! Σας αγαπώ διαδικτυακά κολλητάρια μου και ας μην σας γνωρίζω“, έγραψε στο μήνυμα με το οποίο συνόδευσε το χιουμοριστικό post της.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα