Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 28 – Το παράπονο για τον “κύκλο των αγαπημένων” της

Ιωάννα Τούνη: Έκλεισε τα 28 – Το παράπονο για τον “κύκλο των αγαπημένων” της
@j.touni

Με μελαγχολική διάθεση γιόρτασε τα 28α της γενέθλια η Ιωάννα Τούνη. Πόσους followers έχασε μετά τις επίμαχες δηλώσεις της για τους Παξούς.

Ήσυχα, χωρίς φωτογραφίες και insta story γιόρτασε χθες τα γενέθλιά της η Ιωάννα Τούνη.

Η γνωστή influencer, που άλλοτε μοιραζόταν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, τα τελευταία 24ωρα παραμένει σιωπηλή, ως ένδειξη σεβασμού για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα μας με τις καταστροφικές πυρκαγιές, όπως έγραψε η ίδια σε insta story που ανέβασε σήμερα.

Παράλληλα, σε μελαγχολικό τόνο, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι πέρασε τα γενέθλιά της ήσυχα και όμορφα με τους 5-6 αγαπημένους της ανθρώπους στη Χαλκιδική, ενώ ακόμα μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της.

“Σκεφτόμουν ποιοι είναι δίπλα μου τέτοια μέρα και συνειδητοποιώ πως χρόνο με τον χρόνο μικραίνει ο κύκλος των αγαπημένων… Οι πολλοί έρχονται για να πάρουν… Να πάρουν φήμη; Follows και Likes; Πρώτα τραπέζια και highλίκια; Χρήματα; Δεν ξέρω πια… τα έχω δει όλα! Και έπειτα φεύγουν- λίγο άδοξα. Δεν με στενοχωρεί πλέον. Ίσως να με ανακουφίζει κάπως αυτό το ξεκαθάρισμα. Λίγοι και καλοί λοιπόν!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Πόσους followers έχει χάσει η Ιωάννα Τούνη μετά το περιστατικό με τους Παξούς;

Πολλές χιλιάδες followers μείον μετράει η Ιωάννα Τούνη μετά τις δηλώσεις της για τους Παξούς που είχαν προκαλέσει τεράστια οργή.

Συγκεκριμένα, η influencer στις 2 Αυγούστου με ένα στόρι στο Instagram είχε εκφράσει την αγανάκτησή της που δεν βρήκε ανοιχτό εστιατόριο στους Παξούς κατά τις μεσημεριανές ώρες, εν μέσω καύσωνα.

“Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε μεγάλη οργή στο διαδίκτυο, με την ίδια κάθε ώρα να χάνει όλο και περισσότερους followers στο Instagram.

Μετά από την προκλητική της ανάρτηση, από 800.000 άτομα που την ακολουθούσαν, πλέον την ακολουθούν 768.000. Επομένως την “εγκατέλειψαν” πάνω από 30.000 followers

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα