Ιωάννα Τούνη: Ετοιμάζεται για διπλή επέμβαση σε μύτη και στήθος

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Η Ιωάννα Τούνη προετοίμασε τους ακολούθους της πως στα επόμενα instastories θα τη βλέπουμε με γύψο και μελανιές αφού θα υποβληθεί σε δύο αισθητικές επεμβάσεις.

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις influencers που δεν σταματά να μοιράζεται μέσω Instagram τα σημαντικότερα γεγονότα της ζωής της αλλά και στιγμές της καθημερινότητάς της, κρατώντας το κοινό της πάντα ενημερωμένο για όσα της συμβαίνουν.

Η επιχειρηματίας επέστρεψε στον λογαριασμό της, ο οποίος μετρά 1,2 εκατομμύρια followers για να κάνει γνωστό ότι πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε δύο διορθωτικές επεμβάσεις, στη μύτη και το στήθος της. Η ίδια εξήγησε πως αν και αρχικά ήθελε να κάνει και τις δύο επεμβάσεις μαζί, ο γιατρός την ενημέρωσε πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθώς πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά χειρουργεία, εκ των οποίων το ένα είναι πιο περίπλοκο.

“Για σένα που με παρακολουθείς από παλιά, ενδεχομένως ξέρεις ότι είχα κάνει χειρουργείο τη μύτη μου, πριν καμια 10ετία για να καταλάβεις. Αυτό όμως που με ενοχλεί τώρα δεν είναι το κόκκαλο, είναι ο χόνδρος, το ρουθούνι μου που είναι λίγο πιο μεγάλο. Πήγα στον γιατρό μου είπε ότι έχω θέμα και με το διάφραγμα και την αναπνοή μου και ότι χρειάζομαι μια επέμβαση, αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί με τίποτα να μου την κάνει με το στήθος. Θέλει διαφορετικό χειρουργείο, διαφορετική νάρκωση”, είπε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα instastories της, ενώ περιέγραψε πώς ακριβώς θα γίνει η συγκεκριμένη πλαστική.

“Και κάπως έτσι, οσονούπω θα με δείτε με ένα γύψο στη μύτη. Μην απορήσετε, μην πείτε ότι δεν σας το είπε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω αγχωθεί”, ανέφερε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα