Ιωάννα Τούνη: “Φιλιά” σε όσους λένε να μη φοράει σέξι μαγιό τώρα που έγινε μαμά

Διαβάζεται σε 1'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Τη δική της απάντηση στα επικριτικά σχόλια που δέχεται για τις σέξι εμφανίσεις της έδωσε η Ιωάννα Τούνη και το έκανε φορώντας ένα μαγιό… αποκλειστικά για μαμάδες.

Η Ιωάννα Τούνη έχει δεχθεί ουκ ολίγες φορές επικριτικά σχόλια για τον τρόπο ζωής της και όσα μοιράζεται στα social media και το πρόσφατο ταξίδι της δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η διάσημη influencer βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Μύκονο μαζί με άλλες influencers προωθώντας τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της εταιρείας ρούχων της. Τα social media πήραν “φωτιά” με την Ιωάννα Τούνη να μαγνητίζει τα βλέμματα με τις καυτές εμφανίσεις της είτε στις παραλίες του νησιού είτε κατά τη διάρκεια των νυχτερινών της εξόδων.

Τα σχόλια δεν έλειψαν δυστυχώς ούτε αυτή τη φορά, αφού αρκετοί έσπευσαν να υπενθυμίσουν στην εντυπωσιακή Instagramer πως είναι… μητέρα. Έτσι εκείνη, δεν έχασε ευκαιρία και όχι μόνο θυμήθηκε ότι τον Ιανουάριο του 2023 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, αλλά έστειλε και τα φιλιά της στους επικριτές της.

Φορώντας το πιο μικροσκοπικό και αποκαλυπτικό μπικίνι της η Ιωάννα Τούνη χόρεψε δίπλα σε μία πισίνα με φόντο το νησί της Μυκόνου γράφοντας στο TikTok: “Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που μου λένε να σταματήσω να φοράω σέξι μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά“.

@j.touni Εσένα ποιά είναι η γνώμη σου συμπεθέρα?🤔🤔🙃 #fyp #tiktokgreece #viral #foryoupage #mykonos @Bubblegun ♬ Aeroplano – Eleni Foureira & Beyond

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα