Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζεται γυμνή, “πασπαλισμένη” με χρυσόσκονη, λίγο πριν γεννήσει

Ιωάννα Τούνη: Φωτογραφίζεται γυμνή, “πασπαλισμένη” με χρυσόσκονη, λίγο πριν γεννήσει
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου Instagram / @j.touni

Η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή γυμνή φωτογράφιση, λίγο πριν γεννήσει. Τα καρέ με ζωγραφισμένη την κοιλιά της σαν αβγό "Kinder".

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της έχει μπει η Ιωάννα Τούνη, η οποία περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer μετράει αντίστροφα και λίγο πριν γεννήσει πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα πόζαρε ολόγυμνη, “πασπαλισμένη” με χρυσόσκονη σε όλο της το σώμα και κρατώντας την κοιλιά της, σε ένα concept που έχουν κάνει πολλές διάσημες γυναίκες προτού γεννήσουν.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα καρέ στο preview της φωτογραφικής μηχανής, αλλά και ένα στούντιο φωτογράφισης.

Δεν έχει κοινοποιήσει ακόμη, πάντως, τις φωτογραφίες στα social media της, ούτε έκανε γνωστό αν πρόκειται για κάποια φωτογράφιση περιοδικού.

Ιωάννα Τούνη: Οι φωτογραφίες με την κοιλιά “Kinder”

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την κοιλιά της ζωγραφισμένη σαν ένα μεγάλο “Kinder” αβγό.

“Η κοιλίτσα έτοιμη να εκραγεί και εμείς περιμένουμε ΠΩΣ & ΠΩΣ. Την τέλεια #kinder ζωγραφιά μου την έκανε ο κολλητός του Δημήτρη @rogue_tats που κανονικά βαράει τατουάζ ο καημένος, αλλά έκανε εξαίρεση λόγω βύσματος”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα