Ιωάννα Τούνη: Γυμνή σε τζακούζι, με θέα τα καταγάλανα νερά στις εξωτικές Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη: Γυμνή σε τζακούζι, με θέα τα καταγάλανα νερά στις εξωτικές Μαλδίβες
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Ονειρικές στιγμές ζει η Ιωάννα Τούνη στις Μαλδίβες, όπου βρίσκεται με δικά της πρόσωπα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Η πανέμορφη εντυπωσιακή στο τζακούζι που ανέβασε στο Instagram.

Στις Μαλδίβες βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη, η οποία αποφάσισε να ταξιδέψει με τους δικούς της ανθρώπους στον εξωτικό προορισμό, προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά της στις 10 Αυγούστου.

Όπως ανέφερε η ίδια, αυτό το ταξίδι ήταν ένα όνειρο ζωής για εκείνη και επιτέλους το έκανε πραγματικότητα, ενώ, όπως αποκάλυψε, κλείνει τα 30 της χρόνια και για αυτόν τον λόγο επέλεξε να το γιορτάσει με έναν γκράντε τρόπο.

Η διάσημη influencer περνά ανέμελες στιγμές στο “παραδεισένιο” μέρος μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, τη Στέλλα Πάσαρη και ακόμα τέσσερις φίλες/ους της, ενώ μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ανάμεσα σε αναρτήσεις με υπέροχα τοπία, ολόλευκες αμμουδερές παραλίες και χρωματιστά ηλιοβασιλέματα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή μέσα στο τζακούζι, ενώ όλο της το σώμα είναι γεμάτο με αφρούς, τη στιγμή που έχει για θέα τα καταγάλανα νερά των Μαλδίβων.

Όπως ήταν λογικό, τα σχόλια έπεσαν “βροχή” κάτω από την ανάρτησή της.

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα