Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες που ζάλισαν τη Μύκονο και το σπίτι από το influencing

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες που ζάλισαν τη Μύκονο και το σπίτι από το influencing
Ιωάννα Τούνη Instagram / @jtouni

Η ίδια αποκάλυψε ότι μετακόμισε ξανά σε νέο σπίτι, για ένατη φορά τον τελευταίο χρόνο. Πλέον γύρισε στην "έδρα" της, αλλά το πέρασμά της από τη Μύκονο ήταν εκκωφαντικό.

Η Ιωάννα Τούνη πόζαρε στη Μύκονο σε πολυτελές κατάλυμα φορώντας μαγιώ της της εταιρείας της και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε και πάλι viral με το ταμπεραμέντο της.

Η κάμερα του Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από την φωτογράφιση της Ιωάννας.

Όπως άλλωστε αποκάλυψε η ίδια σε μια σειρά από stories της, η γνωστή influencer άφησε την Αθήνα για να γυρίσει στη Θεσαλονίκη, και αγόρασε νέο σπίτι στην πατρίδα της με τα κέρδη που έχει καταφέρει να αποκομίσει από την καριέρα της στον χώρο των social media και της μόδας.

Η ίδια αποκάλυψε ότι μετακόμισε ξανά σε νέο σπίτι, για ένατη φορά τον τελευταίο χρόνο. Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer μέχρι να αγοράσει το δικό της σπίτι, αναγκαζόταν να νοικιάζει κάθε μήνα νέο χώρο για να μένει.

Σύμφωνα με τα τελευταία InstaStories της, η Ιωάννα Τούνη κατάφερε επιτέλους να κάνει την επιθυμία της πραγματικότητα.

 

“Νομίζω είναι η ένατη μετακόμιση που κάνω μέσα σε έναν χρόνο. Έχω αλλάξει 9 σπίτια. Αυτή την φορά είμαι στην ίδια πολυκατοικία, δύο ορόφους πιο πάνω. Fresh start και ελπίζω να είναι και η τελευταία μετακόμιση.

Αγόρασα σπίτι! Το ήθελα πάρα πολύ καιρό και έψαχνα πολύ καιρό μέχρι τώρα. Ανυπομονώ να σας το δείξω” αποκάλυψε στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα