Ιωάννα Τούνη: Το αστρονομικό ποσό που πλήρωσε για το ταξίδι στις Μαλδίβες

Ιωάννα Τούνη: Το αστρονομικό ποσό που πλήρωσε για το ταξίδι στις Μαλδίβες
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Ζαλίζει το χρηματικό ποσό που κόστισε στην Ιωάννα Τούνη για να ταξιδέψει με τους φίλους και την οικογένειά της στις Μαλδίβες. Η αποκάλυψη στα social media.

Στις Μαλδίβες γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της η Ιωάννα Τούνη, η οποία τις προηγούμενες ημέρες έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για το συγκεκριμένο ταξίδι, το οποίο έκανε δώρο στους πιο στενούς της φίλους, θέλοντας να βρίσκονται μαζί της σε αυτή τη σημαντική μέρα για εκείνη.

Η γνωστή influencer αφού ξεκαθάρισε μέσα από βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο TikTok ότι οι διακοπές στις Μαλδίβες δεν ήταν “πληρωμένες”, επέστρεψε στα social media απαντώντας στις ερωτήσεις των ακολούθων της για το πόσο τελικά της κόστισε το συγκεκριμένο ταξίδι.

“Επειδή είναι νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε και δεν ήθελα να την απαντήσω. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9 δηλαδή, κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά, οκ. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα, το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα και άξιζε. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα