Ιωάννα Τούνη: Το “juicy” δώρο από τις κολλητές της και η αντίδραση των followers

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη Instagram/@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη έκανε unboxing σε βίντεο στο TikTok τα δώρα που πήρε στα γενέθλιά της. Ένα από αυτά τράβηξε την προσοχή των followers.

Τα δώρα που έλαβε στα γενέθλιά της από τις φίλες της και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, έδειξε στους followers της στα social media η Ιωάννα Τούνη.

Η δημοφιλής influencer έκλεισε τα 31 της χρόνια στις 10 Αυγούστου και το είχε γιορτάσει μαζί με την παρέα της στη Χαλκιδική.

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, στο οποίο έκανε unboxing τα δώρα που της είχαν κάνει, καθώς δεν είχε προλάβει νωρίτερα, όπως ανέφερε.

Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε ότι πήρε τρεις εντυπωσιακές τσάντες, αλλά και μία δωροεπιταγή από τις κολλητές της, για να πάει να κάνει υαλουρονικό στα χείλη της!

“Δεν σου λείπει τίποτα, εκτός από τα πιο juicy, hot, russian lips!” της έγραψαν χιουμοριστικά στην κάρτα οι κολλητές της, με την ίδια να σχολιάζει γελώντας: “Είναι τρελές! Τις αγαπώ!”.

Οι followers της στο TikTok ενθουσιάστηκαν με όλα τα δώρα, αλλά το τελευταίο τους έκανε να αφήσουν σχόλια… αποτροπής κάτω από την ανάρτηση, γράφοντας στην Ιωάννα Τούνη να μην “φτιάξει” τα χείλη της, καθώς δεν το χρειάζεται.

Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο TikTok

@j.touni Εσένα ποιο απο τα δώρα ειναι το αγαπημένο σου?❤️😇😇 #fyp #unboxing #birthday #viral #jtouni #tiktokgreece ♬ original sound – Ioanna Touni

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα