Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά για βίντεο στη Μύκονο – “Είστε ξεφτίλες”

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά για βίντεο στη Μύκονο – “Είστε ξεφτίλες”
Ιωάννα Τούνη Instagram / @j.touni

Η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη ξέσπασε στο Instagram για βίντεο που φέρεται να τραβήχτηκε παράνομα και καταγράφει εκείνη και τις φίλες της, παρά τη θέληση τους, σε πολυτελή ιδιωτική βίλα της Μυκόνου.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Μύκονο τις τελευταίες ημέρες και, όπως αποκάλυψε, το ταξίδι έγινε για τη φωτογράφιση των μαγιό της εταιρείας ρούχων που διατηρεί με την φίλη της Στέλλα Πάσσαρη.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει ανεβάσει πολλά βίντεο στο Instagram από τον χρόνο που περνάει στο «νησί των ανέμων» και από τις στιγμές που περνάει με τις φίλες της μένουν σε πολυτελή βίλα του νησιού.

Ωστόσο, μέσα από story που έκανε ξέσπασε για βίντεο που διέρρευσε στα κανάλια το οποίο τραβήχτηκε  χωρίς η Ιωάννα Τούνη και οι συνεργάτιδές της να το γνωρίζουν και να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους, ενώ βρισκόταν στον ιδιωτικό χώρο που είχαν νοικιάσει.

Η Ιωάννα Τούνη που ενημερώθηκε από την τηλεόραση για το εν λόγω απόσπασμα ξέσπασε δημόσια.

«Να ρωτήσω εγώ κάτι; Μερικοί μερικοί εδώ πέρα, πόσο γελοίοι μπορεί να είστε; Ήρθε χθες, το μάθαμε σήμερα από τα κανάλια, δημοσιογράφος, δεν ξέρω που, από κάποιο πεζούλι με τηλεφακό, μας έβγαλε βίντεο παράνομα, παρά τη θέλησή μας, σε ιδιωτικό προσωπικό χώρο, στο σπίτι μας με τα κορίτσια που κάνουμε φωτογράφιση.

Ήμασταν σπίτι μας, αλλάζαμε. Μας έβγαλε βίντεο και το έδωσε στα κανάλια, το παίξανε τα κανάλια. Και βγήκε ο π… και είπε ότι θα έπρεπε τα κορίτσια που ήταν έτσι στη βίλα να βάλουν σηματάκι ακατάλληλο έτσι όπως ήταν.

Βρε παλιοπ… μη βρίζω κιόλας και ρίχνω το επίπεδο. Έρχεσαι παράνομα, μας βγάζεις παρά τη θέλησή μας, το δημοσιεύεις στα κανάλια και ζητάς και τον λόγο για το πως ήμασταν στο σπίτι μας;

Δεν είστε επαγγελματίες να ξέρετε. Ξεφτίλες είστε» αναφέρει χαρακτηριστικά σε στόρι της η Ιωάννα Τούνη.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα