Ηρώ Μουκίου: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας της – Διαγνώστηκα με όγκο στη σπονδυλική στήλη

Διαβάζεται σε 2'
Ηρώ Μουκίου
Ηρώ Μουκίου Papadakis Press

Σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη η Ηρώ Μουκίου μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, την ταμπέλα της όμορφης και τον ανδροκρατούμενο χώρο του θεάτρου.

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Γεια σου” του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα.

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε αρχικά πως και ο χώρος του θεάτρου είναι ανδροκρατούμενος, καθώς όπως πολλές γυναίκες ηθοποιοί, έτσι και η ίδια έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες και υποβιβασμούς κάθε είδους. “Δεν σε βάζουν ποτέ ίδια με τον άνδρα, ναι και μισθολογικά”, είπε.

Έχοντας ακούσει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας σχόλια όπως το ότι είναι όμορφη άρα και ατάλαντη, η Ηρώ Μουκίου εκμυστηρεύτηκε πως “τρόμαξε” να βγάλει από πάνω της την ταμπέλα της ομορφιάς, φτάνοντας στο σημείο σχεδόν να την ενοχοποιήσει.

“Προσπαθούσα να μη βάφομαι, να μη ντύνομαι και σιγά σιγά να βγάλω από πάνω μου την ταμπέλα της ‘ωραίας’. Άσε που εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ωραία”, ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Η ίδια αποκάλυψε και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν όταν οι γιατροί διέγνωσαν όγκο στη σπονδυλική της στήλη, στον νωτιαίο μυελό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αφού όπως είπε, ήταν καλοήθεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ίδια μοιράστηκε και τη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τα εργαλεία, λέγοντας πως όσο δεν αγαπάει τα ψώνια και τα ρούχα, άλλο τόσο “νιώθω ευτυχισμένη όταν βγαίνει κάποιο καινούργιο εργαλείο, τρυπάνι, κοπτικό και άλλα εξαρτήματα και τρέχω να τα πάρω. Αυτό με τρελαίνει!”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα