Jamie Lee Curtis: “25 χρόνια καθαρή και νηφάλια” – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση από τα οπιούχα

Διαβάζεται σε 2'
Η ηθοποιός Jamie Lee Curtis
Η ηθοποιός Jamie Lee Curtis Richard Shotwell/Invision/AP

Μια σημαντική επέτειο γιόρτασε η ηθοποιός Jamie Lee Curtis. Τι έγραψε στο Instagram για τη νίκη της στη μάχη με την εξάρτηση.

Η ηθοποιός Jamie Lee Curtis γιόρτασε μια πολύ σημαντική επέτειο. 25 χρόνια καθαρή και νηφάλια, μακριά από ουσίες. Το 2018 είχε μιλήσει για τον εθισμό της σε οπιοειδή, μια εξάρτηση που διήρκησε 10 χρόνια, μέχρι το 1999.

«25 χρόνια καθαρή και νηφάλια. Μια μέρα τη φορά. 9.125 από αυτές. Αυτό που υπάρχει μέσα μου, όπως τραγουδούσε ο παλιός μου φίλος Adam, είναι μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης, σκοπού και η μεγαλύτερη αίσθηση ότι δεν είμαι μόνη μου.

Πολλοί άλλοι μοιράζονται την ίδια ασθένεια και την ίδια λύση. Για όλους εκείνους που παλεύουν με τον εθισμό και τη ντροπή, υπάρχουν κι άλλοι εδώ έξω που νοιάζονται. Το χέρι μου στο δικό σας. Τα χέρια μας στα δικά σας. XO JLC» έγραψε η 65χρονη Jamie Lee Curtis σε ανάρτησή της στο Instagram προκειμένου να γιορτάσει τη μεγάλη της νίκη.

Η Curtis ήταν πολύ ανοιχτή για το ιστορικό της με την κατάχρηση οπιοειδών και αποκάλυψε στο Variety το 2019 ότι για πρώτη φορά εθίστηκε αφού υποβλήθηκε σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση ρουτίνας για να αφαιρέσει το πρήξιμο από τα μάτια της. «Μου έδωσαν Vicodin ως παυσίπονο για κάτι που δεν ήταν πραγματικά επώδυνο», είχε αποκαλύψει τότε.

Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πέρυσι ότι αν δεν είχε ζητήσει βοήθεια όταν το έκανε – και η φαιντανύλη ήταν άμεσα διαθέσιμη όπως είναι σήμερα – θα είχε καταλήξει νεκρή. «Ήμουν εθισμένη στα οπιούχα, μου άρεσε να παίρνω οπιούχα», είχε πει η Curtis στην εκπομπή “Morning Joe” του MSNBC τον Ιούλιο του 2023.

Είχε δηλώσει μάλιστα ότι θεωρεί τον εαυτό της “απίστευτα τυχερό” που δεν κατέληξε σε αυτό το μονοπάτι ή στη φυλακή, αναγνωρίζοντας ότι “πήγαινε προς τα εκεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα