Jenna Ortega: Πώς γυρίστηκε ερωτική σκηνή με τον Martin Freeman που δίχασε το Twitter

Διαβάζεται σε 2'
Η Jenna Ortega
Η Jenna Ortega Richard Shotwell/Invision/AP

Οι επίμαχες σκηνές της Jenna Ortega με τον Martin Freeman στην ταινία “Miller’s Girl” προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των δύο ηθοποιών.

Η Jenna Ortega και ο Martin Freeman πρωταγωνιστούν στην ταινία «Miller’s Girl». Η 21χρονη ηθοποιός και ο 52 ετών συνάδελφός της, έπρεπε να γυρίσουν μαζί ερωτικές σκηνές. H ηθοποιός που ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά του Netflix, Wednesday, υποδύεται τη 18χρονη μαθήτρια Cairo Sweet και ο Martin Freeman τον καθηγητή της, Jonathan Miller. Οι δύο πρωταγωνιστές εμπλέκονται σε μία ερωτική ιστορία στη μαύρη κωμωδία, που υπογράφει η Jade Bartlett.

Ωστόσο το κοινό αντέδρασε έντονα, λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας των δύο ηθοποιών.

«Νιώθω άβολα», «Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ», «Όταν ο Martin Freeman ήταν 40 η Jenna Ortega ήταν 10», «Νομίζω ότι δεν θα ξαναδώ ταινίες που οι πρωταγωνιστές έχουν τέτοια διαφορά ηλικίας. Είναι αηδιαστικό και με κούρασε», ήταν μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες στα social media.

Τις δικές της απαντήσεις στις αντιδράσεις έδωσε μέσω της Daily Mail η intimacy coordinator που εργάστηκε στην ταινία, Kristina Arjona. Όπως είπε η δουλειά της ήταν «να προσαρμόσω τους ηθοποιούς ειδικά σε μια παραγωγή όπως αυτή όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στους πρωταγωνιστές». Όπως επεσήμανε η Jenna Ortega ήταν πολύ αποφασισμένη και σίγουρη για το τι ήθελε να κάνει.

O Martin Freeman και η Jenna Ortega έκαναν σκηνές προσομοίωσης σεξ και τους δόθηκαν όλες οι πληροφορίες που χρειάζονταν για να διασφαλιστεί ότι οι σκηνές αυτές δεν θα τους έφερναν σε κάποια αμηχανία. Οι πληροφορίες αυτές τους είχαν δοθεί γραπτά 48 ώρες πριν το γύρισμα. Μάλιστα τις επίμαχες σκηνές, που προκάλεσαν αντιδράσεις, παρακολούθησαν δοκιμαστικά ομάδες κοινού για να αποφασιστεί από τους δημιουργούς της ταινίας αν κάτι ήταν υπερβολικό.

«Μέρος της δουλειάς μου είναι να υποστηρίζω τις αποφάσεις της ηθοποιού. Προσαρμόζομαι σε κάθε επίπεδο άνεσης των ηθοποιών μου, ειδικά σε μία τέτοια παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά η Kristina Arjona, θέλοντας να διαβεβαιώσει το κοινό που αντιδρά πως οτιδήποτε βλέπουν στην ταινία έγινε εν γνώσει των ηθοποιών και μετά από πλήρη ενημέρωσή τους για κάθε ερωτική σκηνή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα