Jenna Ortega: Η Wednesday τόλμησε το “Wolf Cut”, το viral κούρεμα της σεζόν

Jenna Ortega: Η Wednesday τόλμησε το “Wolf Cut”, το viral κούρεμα της σεζόν
Jenna Ortega Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Η Wednesday Addams της δημοφιλούς σειράς του Netflix, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και έγινε ξανά είδωλοl. Η εμφάνιση της Jenna Ortega με το νέο κούρεμα και το παρασκήνιο της viral σκηνής του χορού.

Χαμό έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Netflix με τίτλο “Wednesday”, η οποία ήταν για αρκετές εβδομάδες trend και “έσπασε” πολύ γρήγορα τα μεγάλα ρεκόρ της πλατφόρμας. Μαζί με τη σειρά, δημιουργός της οποίας είναι ο διάσημος σκηνοθέτης Tim Burton, έγινε viral και η νεαρή πρωταγωνίστριά της, η Jenna Ortega.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που υποδύεται την Wednesday Addams στη σειρά, έκανε ξανά επίκαιρο το goth στυλ και έχει καταφέρει να μετατραπεί στο απόλυτο είδωλο αλλά και fashion icon της νέας γενιάς, που αναζητούν καθημερινά στο TikTok και στο Instagram το beauty look της, θέλοντας να το υιοθετήσουν.

Τι είναι το “Wolf Cut” που τόλμησε η Jenna Ortega

Πρόσφατα, η Jenna Orthega τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και μοιράστηκε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έκανε το “Wolf Cut”, που αποτελεί το πιο hot κούρεμα και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2022. Μάλιστα, είναι τέτοια η δυναμική του συγκεκριμένου hair cut, το οποίο έγινε πολύ γρήγορα viral στα social media, που φαίνεται πως θα εξακολουθήσει να είναι trend και την ερχόμενη χρονιά.

Το “Wolf Cut” συνδυάζει δύο τάσεις του παρελθόντος, από τις δεκαετίες ’70 και ’80. Συγκεκριμένα, “παντρεύει” διαφορετικά και απόλυτα trendy κουρέματα, τα κοντά layers του shag και τις ασυμμετρίες του mullet, δίνοντας ένα πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τις γωνίες του προσώπου.

Η εμφάνιση με το νέο hair cut και ο viral χορός της

Η Jenna Orthega εμφανίστηκε με το νέο της hair cut στη δημοφιλή εκπομπή “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους και τους τηλεθεατές. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, μίλησε για την σκηνή με τον χορό της “Wednesday”, ο οποίος έγινε viral στο Tik Tok!

Υπενθυμίζεται πως η χορογραφία αποτελεί έμπνευση της ίδιας της ηθοποιού, ενώ όπως έγινε εκ των υστέρων γνωστό η Jenna Ortega στο συγκεκριμένο γύρισμα νοσούσε με Covid.

Πρόκειται για την πιο “πολυπαιγμένη” σκηνή της σειράς στα social media, με χιλιάδες νέους να την αναπαράγουν και να την χορεύουν ξανά ξανά, είτε με το τραγούδι “Goo Goo Muck” των The Cramps – όπως ακριβώς στη σειρά – είτε με το “Bloody Mary” Lady Gaga.

Στη συνέντευξή της, η Jenna Ortega περιέγραψε όλο το παρασκήνιο: “Μια βδομάδα πριν κάνουμε το γύρισμα του χορού, ο Tim Burton διάλεξε το τραγούδι των The Cramps. Είναι μία από τις αγαπημένες μου μπάντες. Δύο μέρες πριν την σκηνή, ήρθε και μου είπε: “Ξέρω ότι ήθελες να κάνεις μόνη σου τον χορό. Είμαι σίγουρος ότι το΄χεις και ότι το έχεις δουλέψει. Δεν ανησυχώ καθόλου, σε εμπιστεύομαι”. “Ναι ναι, είναι όλα καλά” του απάντησα. Και δεν είχα κάνει ή προετοιμάσει τίποτα! Δεν είχα καθόλου χρόνο. Ένιωσα πολύ χαζή”.

“Δεν κοιμήθηκα για δύο μέρες. Έκατσα και είδα βίντεο από τους Siouxsie and the Banshees, τον Denis Levant στο “Beau Travail”, από goth παιδιά που χόρευαν σε κλαμπ τη δεκαετία του ‘80, από Lene Lovich, Nina Hagen. Τη μέρα του γυρίσματος είπα “Οκ, απλά θα το κάνω”. Ήξερα τις κινήσεις που ήθελα να κάνω”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα