Jim Carrey: Ο Will Smith έπρεπε να είχε συλληφθεί για το χαστούκι στον Chris Rock

Jim Carrey: Ο Will Smith έπρεπε να είχε συλληφθεί για το χαστούκι στον Chris Rock
Ο Jim Carrey AP

Ο Jim Carrey εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το περιστατικό με τον Will Smith στα Όσαρ, δηλώντας πως αηδίασε με το χειροκρότημα του κοινού αργότερα.

Την άβολη στιγμή της 94η τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, με τον Will Smith που ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock, μετά από ένα κακό αστείο του κωμικού για την Jada Pinkett, σχολίασε ο Jim Carrey.

Συγκεκριμένα, ο Jim Carrey έδωσε μια συνέντευξη στο CBS και εξέφρασε την αποδοκιμασία του για το πώς αντιμετωπίστηκε η κατάσταση, αλλά και για τον Smith που αργότερα έλαβε το βραβείο για τον Καλύτερο Ηθοποιό.

«Αηδίασα με το χειροκρότημα του κοινού. Το Χόλιγουντ είναι απλά δειλό και πραγματικά ένιωσα ότι αυτό το περιστατικό είναι μια πραγματικά σαφής ένδειξη ότι δεν είμαστε πια το cool κλαμπ», είπε αρχικά ο Carrey.

Στη συνέχεια ο οικοδεσπότης, Gayle King υποστήριξε: “Αν κάποιος άλλος είχε απομακρυνθεί από το κοινό και το έκανε αυτό, θα είχε συνοδευτεί από την ασφάλεια ή ίσως και να είχε συλληφθεί”, με τον Carrey να τον διακόπτει λέγοντας: “Έπρεπε να είχε γίνει”.

Στη συνέχεια ο Carrey αναφέρθηκε στην άρνηση του Rock να υποβάλλει μήνυση, ενώ δήλωσε πως ο ίδιος θα το είχε κάνει. “Θα είχα ανακοινώσει το επόμενο πρωί ότι θα έκανα μήνυση στον Will για 200 εκατομμύρια δολάρια, επειδή αυτό το βίντεο θα υπάρχει για πάντα στο διαδίκτυο”, δήλωσε.

“Θα μπορούσε να το είχε φωνάξει από το το κοινό και να δείξει αποδοκιμασία ή να πει κάτι στο Twitter, δεν είχε το δικαίωμα να ανέβει στη σκηνή και να χτυπήσει κάποιον στο πρόσωπο επειδή είπε κάποια λόγια”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα