Julio Foolio: Νεκρός ο ράπερ – Τον πυροβόλησαν στο πάρτι των γενεθλίων του

Διαβάζεται σε 3'
Ο ράπερ Julio Foolio
Ο ράπερ Julio Foolio Instagram@julio_foolio

Νεκρός έπεσε από πυροβολισμούς ο ράπερ Julio Foolio, δύο ημέρες μετά τα 26α του γενέθλια.

Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τον ράπερ Julio Foolio, ενώ ο ίδιος γιόρταζε τα 26α γενέθλιά του στην Τάμπα.

Ο Foolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Charles Jones έπεσε νεκρός σε ένα ξενοδοχείο αφού τον έδιωξαν από ένα Airbnb όπου διασκέδαζε δύο ημέρες μετά τα γενέθλιά του, όταν ο ράπερ “φέρεται να έπεσε σε ενέδρα”, ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος Λούις Φάσκο.

Οι αναρτήσεις του Julio Foolio πριν πέσει νεκρός

Η αστυνομία της Τάμπα επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός άνδρα από πυροβολισμούς, ενώ άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή τους είναι σταθερή, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Πριν από το θάνατό του, ο Τζόουνς είχε μοιραστεί ένα story στο Instagram που τον έδειχνε να γιορτάζει τα 26α γενέθλιά του στην πισίνα ενός Airbnb παρέα με φίλους και θαυμαστές. Το πάρτι, το οποίο είχε διαφημιστεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ράπερ, φέρεται να έγινε πολύ θορυβώδες, με αποτέλεσμα η αστυνομία να διαλύσει το πάρτι και να αναγκάσει τον ράπερ και την παρέα του να φύγουν, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

“Ο κ. Τζόουνς βρισκόταν στην Τάμπα για να γιορτάσει τα γενέθλιά του το Σαββατοκύριακο”, δήλωσε ο Φάσκο, σημειώνοντας πως βάσει αναφορών της αστυνομίας, ο Foolio αρχικά έμεινε σε ένα Airbnb, αλλά του ζητήθηκε να φύγει λόγω υπέρβασης των ορίων πληρότητας. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Holiday Inn, όπου ενεπλάκη σε επεισόδιο στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και φέρεται να έπεσε σε ενέδρα“.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Τζόουνς και τα άλλα τρία θύματα βρίσκονταν στα αυτοκίνητά τους στο πάρκινγκ όταν άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ.

Οι αξιωματούχοι εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, ενώ μέχρι το απόγευμα της Κυριακής δεν είχαν συλληφθεί ύποπτοι.

Ο Τζόουνς ήταν γνωστό μέλος της συμμορίας KTA του Τζάκσονβιλ, η οποία βρισκόταν σε μακροχρόνια διαμάχη με αντίπαλες συμμορίες, αναφέρει το First Coast News.

Ο ξάδελφος του Τζόουνς και τρεις έφηβοι σκοτώθηκαν σε πυροβολισμούς ανάμεσα σε συμμορίες το 2018 κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων για τον αδελφό του Τζόουνς, σύμφωνα με τις αρχές.

Σε βάρος του Julio Foolio είχε γίνει ξανά απόπειρα δολοφονίας το 2021, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο στούντιο ηχογράφησής του στο Τζάκσονβιλ, με τον ράπερ αργότερα να χλευάζει τους εκτελεστές του στο Instagram.

Σας ξέφυγαν 100 ολόκληρες βολές κυριολεκτικά“, είπε ο Τζόουνς για τους πυροβολισμούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα