Καίτη Γαρμπή για Σχοινά – Μαζωνάκη: “Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος”

Καίτη Γαρμπή για Σχοινά – Μαζωνάκη: “Όταν κάποιος τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος”
Καίτη Γαρμπή papadakispress

Τη λύση της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη σχολίασε η Καίτη Γαρμπή. Τι είπε για τον σύντροφό της.

Για την πολυσυζητημένη διακοπή της συνεργασίας του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε η Καίτη Γαρμπή σε δηλώσεις της στο Πρωινό, στηρίζοντας πλήρως τον σύντροφό της.

“Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί ακυρώθηκε για δεύτερη φορά μια sold out πρεμιέρα. Για την ακρίβεια χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς” εξήγησε η Καίτη Γρμπή και συνέχισε: “Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο”.

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ” είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Έπειτα, σε σχετική ερώτηση για το αν η ίδια έχει επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζωνάκη, απάντησε: “Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής” τόνισε τέλος η Καίτη Γαρμπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα