Καίτη Γαρμπή: Το πασίγνωστο τραγούδι του Τερζή που απέρριψε

Διαβάζεται σε 3'
Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή YouTube

Στο διαδικτυακό κανάλι της Zoe Pre μίλησε η Καίτη Γαρμπή για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, την αγάπη και την υποκρισία στις πίστες.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στη Zoe Pre και το κανάλι της στο YouTube “Κρίμα” η Καίτη Γαρμπή μιλώντας για όσα απασχολούν την κοινωνία τελευταία.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο που επεκτείνει το δικαίωμα αυτό και στα ομόφυλα ζευγάρια αναφέρθηκε στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, την αγάπη και τον πλατωνικό έρωτα που αισθάνεται για τις γυναίκες, ενώ αποκάλυψε ποιο πασίγνωστο τραγούδι του Πασχάλη Τερζή απέρριψε επειδή δεν της άρεσε.

“Παρατηρώ όμως ότι στην εποχή που ζούμε, ο κόσμος που έλεγα ότι τα καταλαβαίνει όλα, δεν είναι καθόλου έτσι. Έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει άλλο, να δείχνουν μία ψεύτικη εικόνα προς τα έξω, ο κόσμος να νομίζει κάτι τελείως διαφορετικό, και τελικά να είναι κάτι άλλο. Αυτό με ενοχλεί πολύ, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θα ντρεπόμουν πάρα πολύ να δείχνω ότι είμαι μία με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος, που και φέρεται άσχημα στους γύρω του και έχει και πολλά κολλήματα”, είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή φέρνοντας ως παράδειγμα όλους εκείνους που διατυμπανίζουν ότι όλοι οι φίλοι τους είναι γκέι, αλλά τελικά από πίσω τους “θάβουν” και τους απεχθάνονται.

Στη συνέχεια η Καίτη Γαρμπή ανέφερε πως θαυμάζει και ερωτεύεται ενίοτε κάποιες γυναίκες, αλλά πλατωνικά.

“Θαυμάζω τις γυναίκες και τρελαίνομαι με κάποιες, τις ερωτεύομαι. Αλλά τις ερωτεύομαι όμως πλατωνικά, δεν θα ‘θελα να κάνω σεξ μαζί τους. Δεν θέλω να κάνω σεξ με την Αντζελίνα Τζολί αλλά τη βλέπω και δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι ανυπόφορα όμορφη”, παραδέχθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Καίτη Γαρμπή: Όταν απέρριψε τον “Παλιόκαιρο”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Καίτη Γαρμπή αποκάλυψε πως είχε απορρίψει τον “Παλιόκαιρο” του Πασχάλη Τερζή, επειδή δεν της άρεσε.

“Θυμάμαι με πήρε τηλέφωνο η Εύη Δρούτσα, μου είπε ‘υπάρχει μια τραγουδάρα που θα ήθελα πολύ να την πεις’ και το ακούω από το τηλέφωνο και λέω ‘τι είναι αυτό; Δεν μου αρέσει, δεν μου ταιριάζει, δεν το θέλω’. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό, κάποιο τραγούδι που δεν το είπε κάποιος να ήταν η μοίρα του και η τύχη του να το πει κάποιος άλλος. Μπορεί να το έλεγα εγώ και να μην έκανε αυτή την τεράστια επιτυχία που έκανε με τον Πασχάλη”, είπε η ίδια.

Ολόκληρο το επεισόδιο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα