Καλομοίρα, πώς “τόλμησες” να κάνεις ό,τι θέλεις στο πρόσωπό σου;

Διαβάζεται σε 3'
Καλομοίρα
Καλομοίρα Instagram@itskalomira

Η εξωτερική εμφάνιση της Καλομοίρας έγινε για άλλη μια φορά αντικείμενο διαδικτυακού σχολιασμού με τους ακόλουθούς της να χωρίζονται σε στρατόπεδα.

Η Καλομοίρα “τόλμησε” μία ακόμα μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και αποφάσισε να αποχωριστεί μετά από σχεδόν έναν χρόνο τα ξανθά καρέ μαλλιά της και να επιστρέψει στο φυσικό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε ξανά καστανή, πρόσθεσε και μακριά extensions και το νέο της look θύμισε πολύ την Καλομοίρα τoυ Fame Story και μετέπειτα της Eurovision, ωστόσο προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο, πολλές αντιδράσεις.

Το νέο hair look αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της, οι οποίοι στα εκατοντάδες σχόλια που άφησαν κάτω από τις τελευταίες αναρτήσεις της τής ζητούσαν μεταξύ άλλων να μην ξαναγίνει ξανθιά καθώς αυτό το μαλλί της ταιριάζει περισσότερο.

Κούκλα είσαι, μην τα ξανακάνεις ξανθά ποτέ“, “Επιτέλους! Μελαχρινή! Καμία σχέση με το ξανθό, ‘πέταξες’ 15 χρόνια από πάνω σου“, “Πραγματικά Καλομοίρα σαν το καστανό μαλλί δεν έχει“, “Κούκλα με το καστανό!“, ήταν ορισμένα μόνο από τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της.

Η Καλομοίρα επέστρεψε πριν μερικές ώρες στο Instagram και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο “Rolling” δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τραγουδάει σε piano version το συγκεκριμένο κομμάτι εκφράζοντας τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της.

Ωστόσο, εκτός από τα μαλλιά της, αυτή τη φορά οι διαδικτυακοί της φίλοι στάθηκαν -και δυστυχώς σχολίασαν- στην εξωτερική της εμφάνιση και κυρίως στο πρόσωπό της, που σύμφωνα με κάποιους, έχει γίνει αγνώριστο.

Γιατί έγινες έτσι κορίτσι μου που σε καμάρωνα;;;; κρίμα“, ήταν ένα από τα πρώτα σχόλια στην ανάρτηση της τραγουδίστριας, για να ακολουθήσουν αντίστοιχα δεκάδες ακόμη.

Η Καλομοίρα κάτι έκανε στο πρόσωπο. Έτσι νομίζω. Άλλαξε. Αν και νομίζω ότι δεν της χρειάζονταν. Είναι μικρή φρέσκια. Μπορεί να κάνω λάθος. Σόρρυ. Όμως έτσι νομίζω. Καλοτάξιδο το τραγούδι. Πάντα επιτυχίες“, “Γιατί φουσκώνετε όλες τα χείλη σας ρε παιδί μου τι αρρώστια κ αυτή… Εσύ Καλομοιράκι δεν το είχες ανάγκη μια χαρά χειλάρες είχες μια κούκλα είσαι… Τι να πω“, “Λες κ την τσίμπησαν μέλισσες“, “Μόνο από τη φωνή καταλαβαίνεις ότι είναι η Καλομοίρα. Εντελώς αγνώριστη!“, “Κρίμα γιατί κορίτσι μου έγινες έτσι;; Μόνο απ’ την φωνή γνωρίζεσαι. Μια χαρά κούκλα ήσουνα“, είναι μόνο μερικά απογοητευτικά σχόλια που μπορεί να βρει κανείς κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Καλομοίρας.

Δεν έλειψαν όμως και τα σχόλια – ασπίδα για την τραγουδίστρια με έναν χρήστη του Instagram να αναφέρει: “Κόψτε πια τα σχόλια για την εμφάνιση της εσείς με τα 150 φίλτρα στις φωτογραφίες!! Κοντεύει τα 40 κ έχει κ 3 παιδιά κ πάλι είναι θεά! Ξεκολλήστε από την καλομοίρα του fame story πια!!”.

Η ανάρτηση της Καλομοίρας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα