Kanye West: Φωτογραφίζει σχεδόν γυμνή την Bianca Censori και προκαλεί αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 3'
Kanye West και Bianca Censori
Kanye West και Bianca Censori Backgrid/Visualhellas.gr

O Kanye West δημοσίευσε στο Instagram του αποκαλυπτικές φωτογραφίες της συζύγου του, Bianca Censori, και δέχτηκε σφοδρή κριτική. Γιατί τον κατηγορούν.

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί για άλλη μια φορά στα social media ο Kanye West, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω των αντισημιτικών σχολίων του.

Πρόσφατα, μάλιστα, ζήτησε “συγγνώμη” από την εβραϊκή κοινότητα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Σε ανάρτησή του στα εβραϊκά, έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα… Δεν είχα πρόθεση να πληγώσω ή να ταπεινώσω και λυπάμαι βαθιά για τον όποιο πόνο μπορεί να προκάλεσαΗ συγχώρεσή σας είναι σημαντική για εμένα και δεσμεύομαι να επανορθώσω και να προωθήσω την ενότητα”.

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Bianca Censori και οι αντιδράσεις

Σχεδόν μια βδομάδα μετά από την παραπάνω “συγγνώμη”, ο γνωστός ράπερ, που αποκαλείται και Ye, δέχεται ξανά δριμεία κριτική στα social media του, αλλά αυτή τη φορά λόγω των αποκαλυπτικών φωτογραφιών της συζύγου του, Bianca Censori, τις οποίες δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram του.

Συγκεκριμένα, ο Kanye West δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της, στις οποίες είναι σχεδόν γυμνή.

Στην πρώτη φοράει ένα κορσέ – κορμάκι, με τιράντες που καλύπτουν μόνο τις θηλές της, και μαύρες ψηλές μπότες με τον ίδιο να γράφει στη λεζάντα “έπεσε κάτι;”.

Στη δεύτερη έχει το ίδιο look, αλλά έχει προσθέσει και μια μαύρη καπαρντίνα, ενώ είναι στο πλευρό της ο Ye.

Και στην τρίτη φοράει ένα γούνινο σουτιέν, ένα εσώρουχο άκρως αποκαλυπτικό και κάλτσες, ενώ στο πάτωμα έχει ρίξει τις γούνες της. “Χωρίς παντελόνι αυτή τη χρονιά γράφει ο ίδιος.

Οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις από χρήστες των social media, οι οποίοι τα έβαλαν με τον Kanye West θεωρώντας υποκριτική την στάση του (αφού στο παρελθόν είχε “κράξει” την πρώην σύζυγό του, Kim Kardashian, για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της), αλλά και θεωρώντας ότι δεν είναι σωστό να χειρίζεται με αυτό τον τρόπο την εικόνα της συζύγου του.

“Αυτό είναι κάπως ανατριχιαστικό γιατί είναι η σύζυγός σου, και την αντιμετωπίζεις σαν μια ανθρώπινη κούκλα”, “Γιατί δείχνεις έτσι τη γυναίκα σου;”, “Θυμηθείτε όταν ο Kanye ήταν θυμωμένος με την Kim επειδή φορούσε αποκαλυπτικά ρούχα”, “Μοιάζει με πορνό. Είναι καλός στο να ουρλιάζει πώς η Kris Jenner πουλά τις κόρες της για χρήματα και δεν το θέλει αυτό για τις κόρες του, ΑΛΛΑ αυτές οι φωτογραφίες είναι εντάξει;” ήταν μερικά από τα σχόλια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι προκαλεί αντιδράσεις. Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού από γόνδολες στη Βενετία, αφότου ‘συνελήφθησαν’ από τους φωτογραφικούς φακούς να προβαίνουν «σε άσεμνη πράξη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα