Kate Beckinsale: Έγινε 50 χρονών και το γιόρτασε σαν… κουνελάκι του Playboy

Kate Beckinsale: Έγινε 50 χρονών και το γιόρτασε σαν… κουνελάκι του Playboy
Kate Beckinsale Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Η σέξι εμφάνιση της διάσημης ηθοποιού Kate Beckinsale για τα 50ά γενέθλιά της. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media από το λαμπερό της πάρτι.

Γενέθλια είχε πριν από μερικές μέρες η δημοφιλής ηθοποιός Kate Beckinsale, η οποία έκλεισε τα 50 της χρόνια. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δημοσίευσε φωτογραφίες από τους εορτασμούς της ιδιαίτερης αυτής μέρας, με έναν εξίσου ιδιαίτερο – και σέξι – τρόπο.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ηθοποιός μοιράστηκε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες πόζαρε φορώντας ένα μαύρο κορμάκι με παγιέτες, σκισμένο καλσόν, παπιγιόν και ψεύτικα αυτάκια, με την στολή να παραπέμπει στα διάσημα κουνελάκια του Playboy.

Στο πλάι της, στέκονταν οι φίλες της Nina Kate και τον Gabs Morpeth, που φορούσαν διαφορετικές εκδοχές της στολής.

“Χρόνια πολλά κουνελάκι, γενέθλια δίδυμο @olivergliese”, έγραψε στη λεζάντα, γιορτάζοντας και τα γενέθλια του φίλου της, Oliver Gliese.

Σε νέα της ανάρτηση, η μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι της, γράφοντας: “Τα πιο εκπληκτικά γενέθλια συνεχίζονται… τι πάρτι – γεμάτο αγάπη και γκλίτερ και τους καλύτερους ανθρώπους”.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, είχε δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες από μια φιλική μάζωξη στο σπίτι της και ανέφερε: “Σου λέω. Το να γερνάς είναι υπέροχο. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την πιο μαγική μέρα γεμάτη χαρά και αγάπη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα