Kate Moss: Έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με διαλογισμό και χωρίς αλκοόλ

Διαβάζεται σε 3'
Kate Moss
Η Kate Moss Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Για τα 50α της γενέθλια το super model Kate Moss επέλεξε να ταξιδέψει μαζί με την κόρη της και τις στενές της φίλες σε νησί της Καραϊβικής για ένα reset πάρτι.

Ένα πάρτι χωρίς αλκοόλ, διαλογισμό και συμβολικό χαρακτήρα διοργάνωσε για τις κολλητές της φίλες και την 21χρονη κόρη της, Lila Moss, η Κέιτ Μος (Kate Moss), με αφορμή τα 50α της γενέθλια.

Το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία ταξίδεψε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο νησί Mustique της Καραϊβικής για να γιορτάσει εκεί τα 50α της γενέθλια, μακριά από λαμπερά πάρτι στις μητροπόλεις του κόσμου και πριβέ δείπνα σε ακριβά εστιατόρια.

Στα στιγμιότυπα από την πνευματική απόδραση στην Καραϊβική που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram η σκηνοθέτις και μία εκ των καλεσμένων της Κέιτ Μος, Sadie Frost, γιρλάντες από τροπικά λουλούδια κοσμούν το κεφάλι και το ντεκολτέ του μοντέλου, ενώ η ίδια κάθεται μαζί με τις φίλες της σε έναν κύκλο, που παραπέμπει σε κύκλο προσευχής ή ομαδικό διαλογισμό.

Το διάσημο μοντέλο τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή και από τα ξέφρενα πάρτι και τους εθισμούς, έχει στρέψει το βλέμμα και την προσοχή της στον εσωτερικό της κόσμο, λανσάροντας μάλιστα το δικό της wellness brand με την ονομασία Cosmoss.

Δεν ήταν όμως πάντα έτσι.

Το όνομα του super model είχε συνδεθεί στο παρελθόν με ξέφρενα πάρτι, χρήση κοκαΐνης, ενώ το 2015 την είχαν κατεβάσει από ένα αεροπλάνο επειδή φέρεται να ήταν μεθυσμένη και είχε αποκαλέσει τον πιλότο “βασική σκύλα”, όπως αναφέρει το Page Six.

Τα τελευταία χρόνια όμως έχει κόψει τις κακές συνήθειες και τον Σεπτέμβριο του 2023, πριν από τα γενέθλια – ορόσημο, μοιράστηκε ότι είχε επίσης μειώσει το κάπνισμα.

Μάλιστα, ο νέος τρόπος ζωής της φαίνεται ότι επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στα προβλήματα κατάχρησης ουσιών της ετεροθαλούς αδελφής της Λότι Μος (Lottie Moss).

Τον Φεβρουάριο του 2022, πηγή από την οικογένεια του μοντέλου δήλωσε στην εφημερίδα The Post ότι η Κέιτ ένιωθε “ταπεινωμένη” από τον τρόπο με τον οποίο η μικρότερη αδελφή της αντιμετώπιζε τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Ωστόσο και η 26χρονη Λότι φαίνεται να θέλει και η ίδια να ακολουθήσει πια τα βήματα της αδελφής της.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, η Λότι παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια ότι “πάλευε” με τον εθισμό από μικρή ηλικία και δήλωσε ότι είναι τέσσερις μέρες νηφάλια.

@lottiemossx Online diary day 1 – i hope this finds the right side of tiktok and people can relate to this feeling of being lost. ♬ original sound – Lottie

Στιγμιότυπα από τα 50α γενέθλια της Κέιτ Μος:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα