Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε πώς θα είναι ο γάμος των ονείρων της – Και δεν χωρούν πολλοί

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της ποιος είναι για εκείνη ο ιδανικός γάμος.

Τον γάμο των ονείρων της περιέγραψε το πρωί της Δευτέρας (21/10) η Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τον γάμο του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού και τις περικοπές στους καλεσμένους που έγιναν τελευταία στιγμή λόγω καιρού αλλά και τα σχόλια των συνεργατών τους που κατά τη διάρκεια των δικών τους γάμων άκουσαν παράπονα από καλεσμένους για το πού κάθονταν, η παρουσιάστρια του ALPHA αποκάλυψε πως ο δικός της γάμος δεν θα είναι σε καμία περίπτωση “ανοιχτός” με τους καλεσμένους όπως είπε, να μην ξεπερνούν τα… 5 άτομα!

“Επειδή έχω πάει σε πολλούς γάμους, για ποιο λόγο δεν θέλω να κάνω μεγάλο γάμο, και δεν θα κάνω εννοείται ποτέ. Γιατί θεωρώ τρομερή αχαριστία των καλεσμένων, να έχει κάνει το ζευγάρι τόσα έξοδα, να τους έχει καλέσει και μετά να κάθονται να σχολιάζουν τα πάντα αρνητικά, μετά να λένε γιατί με έβαλες εκεί ενώ ήθελα να καθίσω εκεί, να κάνουν φασαρία στη χαρά του άλλου.

Το θεωρώ τρομερή αχαριστία και αγένεια. Εγώ πραγματικά σε όσους γάμους έχω πάει, είμαι τρομερά ευγνώμων που ο άνθρωπος με έχει καλέσει και έχει πληρώσει. Μετά κάθονται και κουτσομπολεύουν τώρα, άϊ στο καλό πια. Για αυτό τίποτα, 5 άτομα και γεια σας. Τίποτα κανείς, κανείς. Γονείς και σύντροφοι, κανείς, κανείς. Είναι η άποψή μου αυτή”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακούστε τη δήλωσή της στο 4:20:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα