Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το λόγο που νοσηλεύτηκε – Η έκκληση μέσω Instagram

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το λόγο που νοσηλεύτηκε – Η έκκληση μέσω Instagram
Κατερίνα Καινούργιου Instagram / @katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους φίλους στο Instagram για την πορεία της υγείας της. Η συγκινητική ανάρτηση της παρουσιάστριας.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/6) η Κατερίνα Καινούργιου, μετά από την έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε ξαφνικά.

Η παρουσιάστρια μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια, ενώ όπως έγινε αργότερα γνωστό, αισθάνθηκε έντονες λιποθυμικές τάσεις και ζαλάδα.

Όπως ήταν φυσικό η ίδια δεν εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής “Ευτυχείτε”, η οποία βγήκε χωρίς την ίδια στον “αέρα”, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής έκανε και την πρώτη της ανάρτηση μέσα από το ιδιωτικό θεραπευτήριο.

“Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Θα ακολουθήσω μια διαδικασία προληπτικών εξετάσεων… Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια”, ζήτησε η διάσημη παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο

Με νέα ανάρτησή της, το Σάββατο (26/6) η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως όλα είναι καλά με την υγεία της και ευχαρίστησε τους πάντες για τα τρυφερά τους μηνύματα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως η περιπέτεια της υγείας της οφείλεται σε έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά…

Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

instagram @katken85

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα