Κατερίνα Καινούργιου: Δέχομαι απειλές ακόμα και για τη ζωή μου

Κατερίνα Καινούργιου: Δέχομαι απειλές ακόμα και για τη ζωή μου
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Την επιστολή που έστειλε μέσω του δικηγόρου της που "φωτογραφίζει" και την εκπομπή της σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου του πρωί της Δευτέρας. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

Η συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη, όπου μεταξύ άλλων παραδέχθηκε τα λάθη του παρελθόντος άνοιξε τον ασκό του αιόλου για μία διαδικτυακή κόντρα άνευ προηγουμένου με τη Φωτεινή Πετρογιάννη αλλά και αξιολογήσεις και κριτικές για το πρόσωπό της από παρουσιαστές και τηλεοπτικά πρόσωπα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της, εν είδει εξωδίκου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ αυτών και της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα δέχεται απειλητικα τηλεφωνήματα και απειλές ακόμα και για τη ζωή της, με αφορμή τα σχόλια που έχουν γίνει για την παρουσιάστρια.

“Έχω μιλήσει και εγώ με τους δικηγόρους μου γιατί μου έρχονται απειλητικά μηνύματα, απειλητικά τηλεφωνήματα… Εγώ δεν θέλω εμπλοκές, έχω μία πολύ καθαρή ζωή. Δέχομαι απειλές κανονικά για τη ζωή μου, δεν καταλαβαίνετε και ανώνυμα τηλεφώνηματα. Τα έχω καταγράψει όλα και αν δω ότι συνεχίζονται θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Δεν ξέρω από ποιον προέρχονται, αλλά επειδή ξεκινάνε από το ότι δεν σεβόμαστε σαν εκπομπή μία περίοδο εγκυμοσύνης, ποτέ δεν έγινε αυτό, ίσα ίσα τις καλύτερες ευχές δώσαμε… απειλές τεράστιες και για την ίδια μου τη ζωή! Δεν πειράζει, καταγεγραμμένα είναι όλα και όταν έρθει η στιγμή εγώ θα πάω εκεί που πρέπει να πάω”, δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα