Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της, που βρίσκεται σε αμαξίδιο – “Είχε τροχαίο όταν ήμουν 6 ετών”

Κατερίνα Καινούργιου: Η εξομολόγηση για τον πατέρα της, που βρίσκεται σε αμαξίδιο – “Είχε τροχαίο όταν ήμουν 6 ετών”
Κατερίνα Καινούργιου glomex - alpgha tv

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για τον πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Όσα είπε για το σοβαρό τροχαίο του.

Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την παρουσία του Πάνου Τριανταφύλλου στην εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (27/10), όταν αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο πατέρας της, όταν εκείνη ήταν 6 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταθλητής της ξιφασκίας συμμετέχει φέτος ως διαγωνιζόμενος στο J2US μαζί με την Φωτεινή Δάρρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας την εξομολόγηση του Πάνου Τριανταφύλλου για το τροχαίο ατύχημα που είχε στα 18 του χρόνια, θέλησε να μιλήσει για το θάρρος του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου είναι και ο ίδιος στην ίδια κατάσταση. Ήμουν έξι ετών όταν έγινε το τροχαίο. Ο πατέρας μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί παρά πολύ η αυτοπεποίθηση που έχει, μας έκανε να μην βλέπουμε τίποτα διαφορετικό και με συγκινεί ο τρόπος που μάς έχει μεγαλώσει. Ο μπαμπάς μου σήμερα είναι 63 ετών και είναι ένας κούκλος και όμως μέσα στην ατυχία του, είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι δεν θέλει να ακούει τη λέξη «κρίμα», αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωάς μου».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα