Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει αγκαλιά με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου ALPHA TV

Η ερωτευμένη Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά του Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Πάρο και μοιράστηκε το στιγμιότυπο στο Instagram.

Σε νέα σχέση βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου, και παρόλο που στην αρχή ήταν λίγο διστακτική στη δημοσιοποίησή της, φαίνεται πως πλέον δεν το κρύβει.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε κάνει ορισμένα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που “μαρτυρούσαν” πως διατηρεί δεσμό με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, όπως ονομάζεται ο καινούργιος της σύντροφος, αφού τον “τάγκαρε” στις αναρτήσεις της.

Μαζί είχαν ταξιδέψει και στο Παρίσι στη Γαλλία το προηγούμενο διάστημα, ενώ στα social media άφηναν σχόλια ο ένας στις φωτογραφίες του άλλου, “προδίδοντας” τον έρωτά τους.

Τώρα βρίσκονται στην Πάρο, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των Κυκλάδων. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Super Katerina” πόζαρε αγκαλιά με τον νεαρό επιχειρηματία και μοιράστηκε το τρυφερό καρέ στα social media, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με ένα emoji που δείχνει ένα ζευγάρι.

Τα σχόλια “έπεσαν βροχή” κάτω από την φωτογραφία, τόσο από τους θαυμαστές της, όσο και από φίλους και συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα