Κατερίνα Καινούργιου: Την Παπαρίζου τη ρωτάνε για τα κιλά της και εμένα για τις πλαστικές μου, φτάνει!

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου Instagram@katken85

Τα δικά της σχόλια για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που εξελίσσονται σε body shaming άφησε η Κατερίνα Καινούργιου ζητώντας να μπει σε όλα αυτά ένα τέλος.

Για τις ερωτήσεις που γίνονται σε διάσημες γυναίκες ξανά και ξανά και αφορούν την εξωτερική τους εμφάνιση και τα κιλά τους ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Δευτέρας (10/06).

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου στο περιοδικό Antivirus και στον Βασίλη Θανόπουλο, όπου η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε στα σχόλια που δέχεται ανά καιρούς για το σώμα της, με την παρουσιάστρια του ALPHA να λέει ένα βροντερό “φτάνει” με τις ερωτήσεις που θυμίζουν περισσότερο body shaming.

“Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις! Νιώθω πια ότι πρέπει να το σταματήσουμε και εμείς οι ίδιοι. Θα δεις την Παπαρίζου, θα κάνεις αυτή την ερώτηση, θα δεις εμένα, θα ρωτήσεις για τις πλαστικές, θα βάλεις έναν άλλον, θα κάνεις την ίδια ερώτηση… Όταν σταματήσουν αυτές οι ίδιες και ίδιες ερωτήσεις να γίνονται στα συγκεκριμένα άτομα επί τόσα χρόνια, τότε όλα θα είναι καλά”, είπε σε έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου και πρόθεσε:

“Αν κάποιοι σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της Παπαρίζου, έχουν πρόβλημα οι ίδιοι που το σχολιάζουν στα social media. Γιατί μιλάμε για μια καλλονή. Ο καθένας νιώθει καλά με τον εαυτό του και με τα κιλά που έχει ή με τις πλαστικές που μπορεί να έχει κάνει. Βάζω και τον εαυτό μου. Φτάνει με αυτές τις ερωτήσεις. Τις κάναμε μία, τις απάντησαν δύο, πέντε, δέκα. Άλλες ερωτήσεις! Για ποιον λόγο να ρωτάς ξανά την Έλενα για τα κιλά της;”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα