Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε on air – “Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Όλα έχουν ένα όριο”

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε on air – “Πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Όλα έχουν ένα όριο”
Κατερίνα Καινούργιου Instagram / @katken85

Ένα πρωτοφανές ξέσπασμα είχε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης. Τα εξώφυλλα που προκάλεσαν την αντίδρασή της.

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή της η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αναφέρονται τόσο στην προηγούμενη σχέση της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη όσο και στην… εγκυμοσύνη της αλλά και στον νέο της σύντροφο.

Με αφορμή τις φήμες περί χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του συζύγου της Σπύρου Δημητρίου, η Κατερίνα Καινούργιου από το βήμα της εκπομπής της, “Super Katerina”, θέλησε να βάλει ένα τέλος στα δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου, τονίζοντας πως για όλα υπάρχει ένα όριο.

“Τι δημοσιεύματα γράφονται για μένα κάθε εβδομάδα… Είμαι κάθε εβδομάδα σε ένα κλασσικό περιοδικό πάντα, που περνάω και το βλέπω.. Χθες μάλιστα, επειδή πάλι γράψανε κάτι, χάζευα τα εξώφυλλα περιοδικών τι γράφανε για μένα για την προηγούμενή μου σχέση: ‘Όχι στην Καινούργιου από τα αδέρφια του εφοπλιστή’, ένα εξώφυλλο, δεύτερο εξώφυλλο, ‘Έξω από το ρεβεγιόν, στην black list η Καινούργιου από την οικογένεια του εφοπλιστή’, συνεχίζουν τα εξώφυλλα ‘Τα δάκρυα της Κατερίνας πάνω από το νυφικό, γιατί ακυρώθηκε ξανά ο γάμος’, και συνεχίζουν ‘Πώς η Καινούργιου έχασε το μωρό της’. Δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος δυστυχώς… Λοιπόν, μετά, ‘Κάνει δίδυμα η Καινούργιου, έτοιμη για εξωσωματική’. Και τώρα πάλι είμαι σε κάτι άθλιες φωτογραφίες με έναν υποτίθεται νέο σύντροφο και εικάζουν. Θέλω να πω, ότι η αθλιότητα πολλών… λίγο υπάρχει και ένα όριο. Όχι για μένα, προσωπικά αλλά για την οικογένειά μου και πάνω από όλα για τον άνθρωπο που μπορεί να είναι”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της.

“Δε γράφουν ούτε το όνομα του παιδιού, δεν αναφέρουν τίποτα για εκείνον και γράφουν ‘πρώην της Ηλιάκη’. Η Ηλιάκη η οποία έχει οικογένεια, έχει παιδί. Δηλαδή, πόση αθλιότητα και χυδαιότητα σε όλο αυτό; Χωρίς να πάρουν να ρωτήσουν τι συμβαίνει, αν ισχύει κάτι ή όχι. Όλα έχουν ένα όριο. Με αφορμή λοιπόν αυτό, θέλω να πω ότι όλα έχουν ένα όριο, γιατί περνά ο άλλος από το περίπτερο και στεναχωριέται και εγώ και το άλλο το παιδί και η κοπέλα που έχει την οικογένειά της. Δε σέβονται τίποτα. Παρακαλώ λοιπόν πάρα πολύ, εμένα δε με νοιάζει, κάθε εβδομάδα για μένα κοπανάτε, αλλά τα βλέπουν οι δικοί μου, τα βλέπει η άλλη η κοπέλα που έχει την οικογένειά της και το παιδάκι της και είναι κρίμα, τα βλέπει το άλλο το παιδί και έχει μια οικογένεια από πίσω. Να υπάρχει μία τελεία, συγγνώμη για το ξέσπασμά μου. Αν έχω εγώ κάτι στη ζωή μου θα βγω εγώ να το πω η ίδια, μην αγχώνεστε. Μη βγάζετε γρήγορα συμπεράσματα και μη μπλέκετε κόσμο που αυτή τη στιγμή έχει κάνει τη ζωή του και έχει οικογένεια και παιδιά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα