Κατερίνα Λιόλιου: Ποζάρει με σέξι μπικίνι, μάσκα και… βατραχοπέδιλα

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Λιόλιου
Κατερίνα Λιόλιου PAPADAKIS PRESS

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της γνωστής τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου στο Instagram. “Στις διακοπές νιώθω να ξαναγίνομαι 15 χρονών κοριτσάκι!”.

Μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, οι οποίες συνεχίζονται και το καλοκαίρι, κάνει η Κατερίνα Λιόλιου.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που πραγματοποιεί περιοδεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, βρήκε λίγο χρόνο για να απολαύσει ένα μπάνιο και να… νιώσει ξανά παιδί, όπως λέει η ίδια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ειδικότερα, φοράει ένα εντυπωσιακό και σέξι μπικίνι, που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ το συνδυάζει με μάσκα και βατραχοπέδιλα!

“Στις διακοπές νιώθω να ξαναγίνομαι 15 χρονών κοριτσάκι! Αυτό δεν είναι το σημαντικό; Να κρατάμε την παιδικότητα μας και την ανεμελιά από τα πιο αθώα και όμορφα μας χρόνια! Το μόνο που χρειάζομαι: μια μάσκα να βλέπω το βυθό και ένα χαμόγελο να μου υπενθυμίζει, πως η ευτυχία έρχεται από τα πιο απλά και πιο μικρά πράγματα. Είναι όλα μπροστά μας, αρκεί να σηκώσουμε τα μάτια να τα προσέξουμε και να τα εκτιμήσουμε” έγραψε, χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Λιόλιου στην ανάρτησή της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα