Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιβεβαίωσε δημόσια τον χωρισμό της – “Η σχέση μας έχει τελειώσει”

Κατερίνα Παπουτσάκη: Επιβεβαίωσε δημόσια τον χωρισμό της – “Η σχέση μας έχει τελειώσει”
Κατερίνα Παπουτσάκη Glomex

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά, μετά από 10 χρόνια. Τι είπε για τα παιδιά της και τη μητρότητα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό μας” της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ βρέθηκε την Τρίτη (08/11) η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία μίλησε για τα παιδιά της και το πώς βλέπει την σχέση της μαζί τους, ενώ επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά.

“Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο κομμάτι των παιδιών, είμαι αρκετά υπομονετική και έχω την ανάγκη να βοηθήσω αυτά τα πλάσματα να ανθίσουν. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη, γι’ αυτό και ήμουν πολύ προβληματισμένη για το αν θα κάνω παιδιά σε αυτό τον σκληρό κόσμο. Με σκέψη και συνείδηση έγινα μαμά. Πάντα είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Είμαι πάρα πολύ ενοχική και αυτό πολλές φορές με φρενάρει από το να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι ελεύθερη και να με αγκαλιάζω περισσότερο. Είναι πράγματα που τα δουλεύω γενικώς. Νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο. Τα καλύτερα έρχονται”, είπε η γνωστή ηθοποιός αναφορικά με τη μητρότητα.

Μιλώντας για το διαζύγιό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη δήλωσε: Ναι, έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη, που ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει. Τη ζούμε τη μεταβατική φάση, τη διανύουμε. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρος ο δρόμος μας και πηγαίνουμε προς το φως. Το βλέπω το φως, είναι φωτεινά. Φυσικά ένας χωρισμός είναι πένθος. Πώς θα μπορούσε να μην είναι”.

Ήταν μια σχέση ζωής, οπότε δεν θα μπορούσε αυτός ο αποχωρισμός να είναι εύκολος σε καμία περίπτωση. Αλλά εντάξει είναι πράγματα που χρειάζονται να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πάρα πολύ. Πολλά ίσως και τίποτα συγκεκριμένο. Θέλω απλώς τα παιδιά μου να είναι καλά σε ισορροπία. Και αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε πάντα με κάθε τρόπο”, κατέληξε η διάσημη ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα