Κατερίνα Παπουτσάκη για “Κωνσταντίνου και Ελένης”: Ένιωσα τέτοια ντροπή, που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου

Κατερίνα Παπουτσάκη για “Κωνσταντίνου και Ελένης”: Ένιωσα τέτοια ντροπή, που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου
Κατερίνα Παπουτσάκη Glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, το μικρό πέρασμα που έκανε από το "Κωνσταντίνου και Ελένης", υποδυόμενη τη νεαρή δημοσιογράφο. Τι είπε για τη συμμετοχή της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε Είδον, την Μεσημβρίαν” της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πρώτη της τηλεοπτική δουλειά, η οποία ήταν ένα πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε παίξει τη νεαρή δημοσιογράφο στο 13ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με τίτλο “Mad Σπίτι”. Αναφερόμενη στον ρόλο και την ερμηνεία της, είπε:

“Τρακ; Τι εννοείς τρακ; Αν μπορούσε να ακουστεί με την ψείρα η καρδιά μου που χτύπαγε δυνατά, δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Μιλάμε για το τρελό το άγχος της αρκούδας. Και έπρεπε να πω αυτά τα λόγια και η καημένη τα είπα. Το βλέπω και το θεωρώ απαράδεκτο το πώς έπαιξα, φυσικά, αλλά ήμουν 19 χρονών”.

“Δεν θυμάμαι πώς πήγα εκεί, αλλά θυμάμαι ότι ένιωσα τέτοια ντροπή που δεν ζήτησα καν τα λεφτά μου, εξαφανίστηκα”, πρόσθεσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η συμμετοχή της Παπουτσάκη στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Θυμηθείτε στο παρακάτω βίντεο τη συμμετοχή της Κατερίνα Παπουτσάκη στην αγαπημένη σειρά, από το 34ο λεπτό και μετά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα