Κατερίνα Στικούδη: Αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της – Οι πρώτες φωτογραφίες

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Στικούδη
Κατερίνα Στικούδη Instagram@stikoudikaterin

Τις πρώτες στιγμές της μέσα από το μαιευτήριο μοιράστηκε στα social media η Κατερίνα Στικούδη, κρατώντας στην αγκαλιά της τον νεογέννητο Νικόλα της.

Δεύτερος μπέμπης, διπλή η χαρά!“, έγραψε η Κατερίνα Στικούδη στην πρώτη ανάρτησή της μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η γνωστή τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο την Τετάρτη (14/02) ένα υγιέστατο αγοράκι και λίγες ώρες μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις και συναισθήματα για το ευτυχές γεγονός, καλωσορίζοντας τον Νικόλα της, όπως θα ονομαστεί ο μικρός.

Νικόλα μου καλώς ήρθες!!! Νομίζω ότι μοιάζεις στο μπαμπάκα μου, που θα πάρεις και το όνομά του. Σου υπόσχομαι να σε προσέχω, να είμαι δίπλα σου σε όλα και θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να κάνω τον κόσμο αυτό που σε έφερα καλύτερο.

Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για τόσες γλυκές ευχές, σε όλο το προσωπικό και διοίκηση του Ομίλου ΙΑΣΩ @omilosiaso και βέβαια στον γιατρό μας, τον κ. Γιάννη Φρουδαράκη και τη Λαμπρινή μας“, έγραψε η Κατερίνα Στικούδη δημοσιεύοντας τις πρώτες στιγμές με το μωρό της μέσα στο μαιευτήριο.

 

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα