Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ολόγυμνη χωρίς photoshop και στέλνει δυνατό μήνυμα στις γυναίκες

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ολόγυμνη χωρίς photoshop και στέλνει δυνατό μήνυμα στις γυναίκες
Κατερίνα Στικούδη Instagram / @stikoudikaterin

Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε γυμνή, μπροστά από ένα τζάμι. Δημοσίευσε το όμορφο καρέ στο Instagram, τονίζοντας τη σημασία του να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα δυνατό μήνυμα προς τις γυναίκες, μοιράστηκε η Κατερίνα Στικούδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πρόσφατα απάντησε σε σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει ολόγυμνη, με το καλογυμνασμένο κορμί της να είναι αλειμμένο με λάδι, ενώ καλύπτει τα απόκρυφα σημεία του σώματός της με λουλούδια.

“Γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος, κόρη, αδερφή… Πολλοί οι ρόλοι μας! Πόσο δυνατές είμαστε τελικά… Να αγαπάς το σώμα σου, να το φροντίζεις… Να σε προσέχεις”, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κατερίνα Στικούδη, απευθυνόμενη προς τις γυναίκες, ενώ τόνισε με hashtag πως δεν υπάρχει photoshop στο καρέ.

Η φωτογράφιση έγινε μπροστά από το τζάμι ενός κτιρίου, με την ίδια, μάλιστα, να σημειώνει: “Το τζάμι στο οποίο ποζάρω ήταν σκούρο, δεν φαινόμουν από έξω”.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα