Κατερίνα Βρανά: Έτσι όπως πάω, πιστεύω στα 70 μου θα είμαι καλά!

Κατερίνα Βρανά: Έτσι όπως πάω, πιστεύω στα 70 μου θα είμαι καλά!
Κατερίνα Βρανά Glomex

Για την τωρινή κατάσταση της υγείας της, την αποκατάστασή της, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό η stand up comedian, Κατερίνα Βρανά.

Η Κατερίνα Βρανά έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για τη ζωή της, την αποκατάσταση της που εξελίσσεται θετικά, αλλά αργά, καθώς και για την αισιοδοξία και την χαρά που την γεμίζει το κοινό.


Η stand up comedian που ταλαιπωρείται από το 2017 με το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι και δήλωσε για τις συνθήκες στην πόλη:

“Κάθε μέρα είναι δύσκολη η ζωή στην Αθήνα. Οι ράμπες δεν είναι καλές, στα πεζοδρόμια παρκάρουν μηχανάκια, αυτοκίνητα φορτηγά, φυτεύουμε δέντρα πάνω στη ράμπα”.

Η Κατερίνα αναφέρθηκε στην τωρινή κατάσταση της υγείας της και την αποκατάστασή της, πάντα με τον δικό της, ιδιαίτερο και αυτοσαρκαστικό τρόπο:

“Θέλω πάρα πολύ να κάνω παραστάσεις φέτος, αλλά έχω βάλει ως πρώτο μέλημά μου την αποκατάστασή μου, γιατί με τις παραστάσεις που έκανα πέρυσι πήγε λίγο πίσω. Είμαι σε καλή φάση. Όλα πάνε καλύτερα, αλλά πάνε πολύ αργά καλύτερα. Δηλαδή, έτσι όπως πάω, πιστεύω στα 70 μου θα είμαι καλά! Η αποκατάσταση πάει πολύ καλά. Είναι εντατική, κάνω 3 με 4 ώρες αποκατάσταση την ημέρα. Αν δεν βγω φέτες το καλοκαίρι, θα γίνω έξαλλη. Θα βγω οπωσδήποτε στην παραλία. Όλη αυτή η περιπέτεια έκανε την κυτταρίτιδα να μην έχει τόση σημασία. Άμα περπατάω, δεν πα να ‘χω κυτταρίτιδα μέχρι τη μασχάλη;”

Η αγαπητή Βρανά μίλησε, επίσης, για το κοινό που την γεμίζει χαρά, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα για την αντιμετώπιση των ΑμεΑ:

“Το κοινό με γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Είναι οι καλύτεροι. Με πλημμυρίζει τόση αγάπη, που αν μπορούσα θα έκανα έρωτα με όλους. Εγώ αυτοπροσδιορίζομαι ως “ανάπηρη μουν@@@”. Το κάνω για αστείο για να ξεκολλήσει ο κόσμος από το ότι είμαι σε καροτσάκι. Κανονικός άνθρωπος είμαι. Αυτός ο φόβος που υπάρχει… Ξεκόλλα!”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα