Κατιάνα Μπαλανίκα: “Έχω αμυνθεί σε παρενόχληση στον δρόμο, τον έδειρα πολύ άσχημα”

Κατιάνα Μπαλανίκα: “Έχω αμυνθεί σε παρενόχληση στον δρόμο, τον έδειρα πολύ άσχημα”
Η Κατιάνα Μπαλανίκα glomex

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τη ζωή στη Νέα Υόρκη, το θέατρο, τον έρωτα στη ζωή της και τη δυσάρεστη εμπειρία όταν έπεσε θύμα παρενόχλησης στον δρόμο.

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/02) η Κατιάνα Μπαλανίκα και συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο διάστημα της “απουσίας” της από τα καλλιτεχνικά για περίπου 10 χρόνια αλλά και την περίοδο κατά την οπία έζησε στη Νέα Υόρκη λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μεγαλώνοντας χωρίς να καταλαβαίνει όπως είπε, το πόσο όμορφη ήταν, η Κατιάνα Μπαλανίκα παραδέχθηκε ότι δεν δεχόταν συχνά κοπλιμέντα σε νεαρή ηλικία, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την αποχή της από το θέατρο και την τηλεόραση.

Δεν είναι ότι έφυγα από την δουλειά μόνο επειδή ερωτεύτηκα, είναι ότι έτσι κι αλλιώς ήθελα και να φύγω. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα γιατί έχω ένα παιδί. Ό,τι έκανα έκανα, ό,τι δεν έκανα δεν έκανα. Ήταν τότε να παίξω στην παράσταση “Η Όπερα της πεντάρας” που έπαιξε τελικά η Μελίνα Μερκούρη. Να μετανιώσω γιατί δεν έπαιξα; Μπορεί και να έπαιζα και να ήμουν και χάλια”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε ο έρωτας και η αγάπη στη ζωή της και παραδέχθηκε πως συμβιβάστηκε για λάθος λόγους, γι’ αυτό και όπως είπε, “έφτασα 50 χρονών για να αποφασίσω ότι για ποιον λόγο συμβιβάζομαι. Δεν έχω κανέναν λόγο να γίνομαι ρεντίκολο και να με κρεμάω στα μανταλάλια εμένα που δεν κρεμιέμαι από μόνη μου“.

Απαντώντας στην ερώτηση πώς ήταν το “50 και από την αρχή“, η Κατιάνα Μπαλανίκα χαρακτήρισε “μπούρδες” τα περί ‘να φτιάξουμε τη ζωή μας”, εξηγώντας πως “όταν δεν έχεις μπορέσει δηλαδή να τη φτιάξεις όταν έπρεπε, θα τη φτιάξεις τότε;”.

Ερωτεύτηκα και με ερωτεύτηκαν. Πιστεύω ότι δεν με αγάπησαν. Γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν να αγαπάνε. Η αγάπη είναι πολύ βαθύ συναίσθημα, αγνό και πολύ στέρεο. Θέλει πολλά κότσια“, ανέφερε στη συνέχεια.

Παρουσιάζοντας από άμυνα την εικόνα της απρόσιτης και σκληρής γυναίκας, η Κατιάνα Μπαλανίκα θυμήθηκε μία δυσάρεστη εμπειρία όταν έπεσε θύμα παρενόχλησης στον δρόμο από άνδρα τον οποίο ξυλοκόπησε.

“Περπατούσα στον δρόμο και ερχόταν ένας απέναντι και όπως περνάει απλώνει το χέρι του και με πιάνει. Και όπως φεύγει τον πιάνω από τον γιακά, τον φέρνω μπροστά και αρχίζω και τον δέρνω, τον δέρνω πάρα πολύ άσχημα και με τραβούσαν από πάνω του να τον αφήσω με το ζόρι. Αυτό το έκανα γιατί με ‘έπιανε’ το ότι νόμιζαν ότι είχαν το δικαίωμα να το κάνουν, γιατί ‘έτσι έκαναν οι άνδρες’. Αυτό μου γύριζε το μάτ. Εκεί έριχνα ξύλο”, δήλωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Κατιάνα Μπαλανίκα θυμήθηκε τη συμμετοχή της στη θρυλική σειρά του MEGA, “Ντόλτσε Βίτα“, όπου υποδυόταν μοναδικά τη Σάσα, περιγράφοντας μεταξύ άλλων ποιες σκηνές έκαναν τους ηθοποιούς να κλαίνε από τα γέλια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα