Καζαριάν: “Με υποτίμησαν, θα μπορούσα να κάθομαι στον καναπέ και να μην κάνω τίποτα”

Καζαριάν: “Με υποτίμησαν, θα μπορούσα να κάθομαι στον καναπέ και να μην κάνω τίποτα”
Ειρήνη Καζαριάν Instagram / @nounekazaryan

Η πρώτης συνέντευξη της Ειρήνης Καζαριάν μετά τον σάλο που ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου της παράστασης "Κούκλες", όπου συμμετέχει φέτος. Η σκληρή κριτική, το σαρδάμ και η υποτίμηση που ένιωσε.

Η περσινή νικήτρια του GNTM, η Ειρήνη Καζαριάν, συμμετέχει φέτος στη θεατρική παράσταση “Κούκλες” του Νικόλα Ανδρουλάκη, που παίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το νεαρό μοντέλο δέχτηκε σκληρή κριτική για την απόφασή της να ασχοληθεί με το θέατρο, ενώ κατά τη συνέντευξη τύπου της παράστασης τα ‘χασε και δέχτηκε επικριτικά σχόλια ξανά.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Ειρήνη ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα.

Αρχικά, μίλησε για την εμπειρία της από την παράσταση, λέγοντας πως στην πρώτη της φορά στο θεατρικό σανίδι, στην πρεμιέρα, ήταν πολύ αγχωμένη τα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά μετά το οικειοποιήθηκε και τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Όσον αφορά στο τι απάντηση θα έδινε στους επικριτές της, οι οποίοι μίλησαν άσχημα για εκείνην λόγω της απόφασής της να ασχοληθεί με το θέατρο ενώ δεν έχει σπουδάσει υποκριτική και ενώ βγήκε από έναν διαγωνισμό μόντελινκ, η Ειρήνη είπε:

“Το δικαίωμα το έχουν να κριτικάρουν, εννοείται. Εγώ έκανα κάτι πολύ δύσκολο, τα έμαθα όλα μέσα σε ένα μήνα και βγήκα στη σκηνή, κάνοντας κάτι πολύ δύσκολο. Εγώ είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που έκανα κάτι τέτοιο.”

Η συζήτηση επικεντρώθηκε και στο βίντεο της συνέντευξης τύπου της παράστασης, όπου δημιουργήθηκε ένας σάλος λόγω της συμπεριφορά της Ειρήνης στις κάμερες. Η Καζαριάν είχε “κολλήσει” σε κάποια ερώτηση και τα ‘χασε, ωστόσο, φάνηκε σαν να μην ήξερε ποιος ήταν ο ρόλος της στο έργο και βασικά πράγματα για τη θεατρική παράσταση.

“Έκανα ένα σαρδάμ, έπεσαν όλες οι κάμερες πάνω μου και τα ‘χασα. Γενικά αγχώνομαι πάρα πολύ εύκολα με αυτά. Τώρα για το απόσπασμα που έκοψαν… Πιστεύω το έκαναν γιατί με είδαν ως αδύναμο κρίκο και ήθελαν να γίνει ένας ντόρος. Εγώ, όμως, δεν ήθελα να βγω στα κανάλια και να απολογηθώ επειδή τα ‘χασα. Έκανα ένα λάθος και χάθηκα, έπεσαν όλες οι κάμερες πάνω μου, τα ‘χαα και λογικό να συμβεί. Αλλά δεν με προστάτευσα.”

Και πρόσθεσε:

“Επειδή είμαι νικήτρια ενός διαγωνισμού μόντελινγκ, του GNTM, έπεσαν να με φάνε. Πιστεύω πως πρέπει να υποστηρίζουμε τα νέα παιδιά που προσπαθούν να ασχοληθούν με κάτι που τους αρέσει. Έκλαψα, αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Νιώθω πως με υποτίμησαν, ένιωσα θυμό. Θα μπορούσα να κάθομαι στον καναπέ και να μην κάνω τίποτα, αλλά εγώ προτίμησα να κάνω κάτι για μένα, για να εξελιχθώ σαν Ειρήνη. Και έπεσαν πάνω μου.”

Η Ειρήνη δήλωσε, τέλος, πως το θέατρο είναι κάτι που της αρέσει και σκέφτεται να το σπουδάσει και να το συνδυάσει με το μόντελινγκ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα