Kendall Jenner: Έκανε το πιο σέξι “revenge post” και προκάλεσε αντιδράσεις

Διαβάζεται σε 2'
Kendall
Kendall Jenner 2023 Vianney Le Caer/AP Photo

Η τελευταία ανάρτηση της Kendall Jenner κρύβει για κάποιους πολλά μηνύματα. Η αινιγματική ανάρτηση για την προσωπική της ζωή μία εβδομάδα πριν.

Με ένα σέξι… διπλό “χτύπημα” επέστρεψε στα social media η Kendall Jenner και απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί κατέχει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο.

Η 28χρονη καλλονή και μέλος της οικογένειας Kardashian πόζαρε για την καμπάνια μεγάλου brand μόδας και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο στιγμιότυπα τα οποία ήταν άκρως αποκαλυπτικά.

Στη μία φωτογραφία η Kendall βρίσκεται ξαπλωμένη σε έναν καναπέ φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, ενώ στην επόμενη λήψη ποζάρει topless φορώντας ένα ανοιχτό μαύρο σακάκι.

Η Jenner, η οποία είναι πρέσβειρα του οίκου, αποκάλυψε σχεδόν ολόκληρο το στήθος της, ενώ φορούσε ένα ανοιχτό μαύρο σακάκι χωρίς τίποτα από κάτω.

Φυσικά, η ανάρτηση “κέρδισε” κάποια εκατομμύρια likes που μέχρι αυτή την ώρα έχουν ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια, ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές της την αποθέωσαν, με έναν από αυτούς να συμπεραίνει πως το συγκεκριμένο ποστ θυμίζει “ανάρτηση εκδίκησης“.

Και αυτό γιατί την περασμένη εβδομάδα το 28χρονο μοντέλο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα αινιγματικό μήνυμα που έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτηθούν αν εκείνη και ο ράπερ Bad Bunny είχαν χωρίσει, καθώς φωτογραφίζοντας το ηλιοβασίλεμα έγραψε: “αυτό που προορίζεται για μένα, απλά θα με βρει“.

Η τελευταία φορά που η Jenner και ο Πορτορικανός ράπερ – κατά κόσμον Benito Antonio Martínez Ocasio – εθεάθησαν δημόσια μαζί ήταν στις 29 Οκτωβρίου.

Η ανάρτηση της Kendall Jenner:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα